Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
.... wątek zamknięty 27 kwietnia zarezerwowałam stolik, zamówiłam tort-za wszystko zapłaciłam z...
~Ola
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 maja 2012

nie polecam sa fajniejsze miejsca w gdansku wątek zamknięty masakra przez duze M. co do obslugi tragedia bardzo nie mili.... zmarnowany...
~jaaaaaaa
5

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 marca 2012

POLECAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Zorganizowałam w klubie Insomnia imprezę niespodziankę dla mojego ukochanego!...
~Anna P.
-

dodano: 2 maja 2012

średnio/ wątek zamknięty Wybrałyśmy się na babski wieczór do tego klubu. Chciałyśmy go spędzić przy...
~Asia
2

dodano: 26 marca 2012

bardzo fajny klub wątek zamknięty Byłam w Insomnii w Sobotę i kompletnie nie i zgadzam się z negatywnymi...
~Ula S
-

dodano: 11 marca 2012

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam - wczorajszego dnia pogubili wszystkie nr w szatni, szatniarka...
~nvm196
1

dodano: 4 marca 2012

Wreszcie coś innego:) wątek zamknięty Byłam ostatnio w tym klubie i przyznam szczerze,że mimo niewielkiej...
~xxxx
-

dodano: 20 lutego 2012

poooolecam wątek zamknięty polecam wszystkim, którzy sa juz znudzeni kolejkami w Parlamencie.klub blisko...
~fanka barmana:p
-

dodano: 10 lutego 2012

bardzo mile zaskoczona wątek zamknięty Trafiłam przez przypadek, ale na pewno wrócę :) Klub jakiego brakowało w...
~g,
-

dodano: 7 lutego 2012

czego chcieć więcej??? wątek zamknięty Byłam tam wczoraj, ogólnie fajnie, klub elegancko urządzony w fajnym stylu....
~Karolina
-

dodano: 5 lutego 2012

Bardzo jestem zadowolona .... :) wątek zamknięty .... że wkoncu powstal klub w gdansku w ktorym sa mili ludzie, NORMALNI, nie...
~Wioleta
-

dodano: 8 stycznia 2012

dobry CLUB wątek zamknięty MY TEŻ SPENDZILIŚMY SYLWKA W tym Clubie ...nawet drina noworocznego z Szefem...
~SYLWCIA I HUBERTOS
-

dodano: 8 stycznia 2012

Jestem zachwycona! Mam tylko nadzieję, że muzyka będzie podobna jak w Apartamencie i LDV wątek zamknięty Tak jak w temacie. Lolak jest swietnie odremontowany. Robi wrażenie, mega...
~M.
-

dodano: 7 stycznia 2012

udana impreza wątek zamknięty BYłem wczoraj i jestem bardzo zadowolony klimat muzyka i przede wszystkim...
~Maczo
-

dodano: 6 stycznia 2012

Klimatycznie wątek zamknięty BOMBA! Wystroj w klimacie las vegas parano przesiakniety elegancja i...
~Martinez i Laura
1

dodano: 24 grudnia 2011

mile zaskoczeni wątek zamknięty trafilismy do tego clubu przypadkiem ...zostalsmy mile zaskoczeni atmosferą...
~Sylwka
-

dodano: 3 stycznia 2012

Sylwester 2011/12 wątek zamknięty Wczoraj spedzilysmy sylwestra w klubie Insomnia i jestesmy pod duzym...
~Kasia i Madzia
-

dodano: 1 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry