Dermedica Instytut Kosmetyki Lekarskiej

Salony kosmetyczne Dermatolodzy Odnowa biologiczna Podolodzy

Gdańsk, al. Zwycięstwa 34

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECANE MIEJSCE PRZEZ LEKARZY wątek zamknięty Rewelacyjne miejsce! Bardzo polecam wszystkim osobom, które cenią sobie...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 lipca 2014

POLECAM wątek zamknięty Polecam zabiegi w instytucie fachowe doradztwo i przemiła obsługa
~gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 października 2012

Pełen profesjonalizm !!! wątek zamknięty Witam. Jestem zachwycona poziomem i profesjonalizmem usług. Pani Agnieszka...
~K.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2012

S.J. - opinia wątek zamknięty Witam! Polecam ten salon urody! Skorzystałam z zabiegu w tym tygodniu, Pani...
~S.J.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 stycznia 2012

Witam! wątek zamknięty Pragnę gorąco polecić Instytut Evis! Skorzystałam dziś drugi raz z zabiegu i...
~K.
-

dodano: 3 października 2011

super wątek zamknięty wspaniała profesjonalna obsługa. Polecam panią Martę, jest świetna....
~oki
-

dodano: 8 września 2011

super wątek zamknięty Super! Rewelacyjna obsluga! Cudownie spedzony czas! Polecam peeling...
~D.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 lipca 2011

:-) wątek zamknięty Wspaniała obsługa! Pełen profesjonalizm! Polecam wysoką Panią w krótszych...
~P. S.
-

dodano: 30 czerwca 2011

:) wątek zamknięty Polecam Instytut! Niesamowicie miła i fachowa obsługa! Pani Daria robi...
~Izabela
-

dodano: 29 czerwca 2011

super!!! wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa i jakość usług, wspaniały relaks. Polecam Panią...
~Julia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 października 2009

x - opinia wątek zamknięty bardzo miła obsługa, depilacja bikini wykonana profesjonalnie, dokładnie i w...
~x
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 18 stycznia 2009

manicure wątek zamknięty za 40 zł orzmałam uslugę poegającą na nieumiejętnym polakierowaniu paznokci,...
~ania
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 12 listopada 2008

Godny polecenia wątek zamknięty Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i...
~Anna Lewkowska
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 10 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry