Widok

Intercars

Czy ktoś zauważył, że to ogłoszenie się cały czas powtarza?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/magazynier-ogl9450037.html

Pracował ktoś? Coś musi być chyba nie tak, że stale są te same ogłoszenia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
umowa zlecenie/o dzieło
ważna legitymacja ucznia/studenta, ...świadczy wyraźnie, że szukają murzyna, a nie pracownika
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasjerki tez ciagle szukaja- oddzial na Hutniczej w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój kolega tam pracował. Zimą na magazynie, latem dostarczał klientom części jeżdząc na 125cm motorku. Mówił że praca spoko (na motorku), szef do pogadania. Ale nie mam pojęcia ile zarabiał, kokosów z tego chyba nie było. Może to ogłoszenie dotyczy innej filii Intercars.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakieś jeszcze opinie, może ktoś więcej wie coś ?
Witam,

Odbyłem rozmowę w tej firmie na ulicy Hutniczej 16 w Gdyni, zostałem skierowany na badania lekarskie oraz dostałem informację że za przeprowadzone badania ponosimy koszt około 100 zł(odciągane przy pierwszej pensji), po pomyślnym przejściu badań dowiedziałem się od lekarza że wszelkie koszta badań wstępnych czy okresowych zawsze ponosi pracodawca, wszystko jest opisane w kodeksie pracy (art. 229 § 6). Zadzwoniłem do pracodawcy aby to wyjaśnić i dostałem jedynie niejasne informację że odciągają te pieniądze od jakiś 2-3 miesięcy(zmiany w ich umowie o ZLECENIE, dlaczego tak dokładnie jest sam nie wiedział). Z miejsca uprzedziłem że w takim razie do pracy nie przyjdę po wykonaniu badań wstępnych. PROSZĘ UWAŻAĆ NA TEGO PRACODAWCE, jeżeli robi takie numery kiedy jeszcze nawet nie zaczęliśmy pracy to proszę sobie wyobrazić co będzie później. Dostałem również informacje od lekarza pracy że co chwilę przychodzą do niego nowi ludzie z tej firmy. Jak dla mnie sytuacja idealnie przedstawia to jak można oszukiwać ludzi młodych od samego początku w Polsce.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
w jakiej placówce i gdzie wykonywane są w/w badania lekarskie ?

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry