Widok

Internet do multiplayer w Bojanie

Witam

Mam pytanie czy w Bojanie jest dostęp do szybkiego internetu nadającego się do Multiplayera. Chodzi przede wszystkim o niskie pingi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam internet z Wave. Gram sporo w LOLa i WOT - wszystko działa mi ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
orange fiber i zwykły też
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
miałem orange i w godzinach szczytu nie dalo sie korzystac z internetu a co dopiero grac.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
WAVE OK, ale wolniej chodzi teraz niz pol roku temu... i zdarza sie ze w ciagu dnia zanika... NEOSTRADA jeszcze jest ale tragedia zwlaszcza w weekend... sieci komorkowe niestety w bojanie nie w kazdym miejscu, u mnie np. bardzo slabo - 1 kreska zasiegu niezaleznie od operatora...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam neostrade czy tam orange od dobrych kilku lat i żadnego problemu z netem nie ma.w gierki też śmigać można internet 10mb/s
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
a w jakim rejonie bojana mieszkasz? ja nie mam tego problemu, moi sasiedzi tez nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja korzystam z air-net.gda.pl

W dzień mam 4,6Mb/s, a od północy do 6:00 mam download ok 10Mb/s, a upload często nawet 18Mb/s :3
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2
miałem airnet i w życiu takiej prędkości nie widziałem...
ale chyba to zwiekszanie predkosci to jakis standard u radiowych dostawcow, u mnie tez tak jest, w nocy wykrecam jakies 80 Mbps.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
do ~pozdro co za bzdury wykrecasz, 80MB ? jak to mierzysz czy masz swiatlowod podlaczony,
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Bojanie 80mbit's od orange to nic dziwnego.Także aktualnie mam limit do 80mbit (za darmo zwiększyli mi z 40mbit, a płace nawet o 10zł mniej).
Teraz sprawdzałem i prędkość jaka się utrzymuje to 45mbit/s, nie jest źle. Jestem zadowolony, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
po ilu flaszkach widzisz takie prędkości ?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja takie prędkości widze na trzeźwo, wystarczy znaleść normalnego operatora: http://www.speedtest.net/my-result/4510525892
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
to chyba masz po dopalaczach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zadzwoń, powiedz co masz, ile płacisz, negocjuj.
Nie używamy dopalaczy, tylko czysty naturalny internet ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

do góry