Widok

Internet od TPSA (orange) totalne dno

Witam wszystkich. Nie wiem czy to tylko u mnie czy inni tez maja takie problemy? Internet rano dziala jak marzenie, ale jak zbliża sie wieczór korzystanie z niego to katorga.Zwalnia,zrywa połączenie itd itp.Dodam jak neostrada była od tpsa wszystko było ok, a jak do władzy dorwało sie orange to wszystko sie posypało. Mam pewne teorie poparte info z internetu, ale chciałbym poznac wasze opinie i spostrzeżenia na ten temat. Pozdrowienia to ALL
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej
Mam w TPSA ale generalnie nie narzekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam dokładnie to samo. Koleczkowo ul.Kamieńska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli nie jestem sam w tym temacie.Z tego co sie dowiedziałem, rano nie ma takiego ruchu w sieci, ale za to wieczorem linie oraz centrala sa przeładowane i obciążone.Dlatego tak zamula a wspaniałomyślne orange nie przewiduje modernizacji sieci.Z mojej strony postanowiłem zerwać umowe z tymi złodziejami.W końcu za coś płacimy a oni maja to w ....
To sie nazywa nie dopełnienie warunków umowy ze strony dostawcy usług.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również mam internet w starej Neostradzie, nie narzekam :)
pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wcześniej przerabiałem internet z plusa play tpsa wszystko to był jeden wielki koszmar przy podpisywaniu umowy obiecali złote góry a jak badziewie nie działało to nikt tym się nie interesował i tylko straszyli karami za zerwanie umowy po prostu wszyscy to gnoje do kwadratu

jedyny bardzo dobry internet który działa bez zarzutów
rano wieczorem a nawet w nocy we mgle w deszczach i mrozach to net-pol z chwaszczyna 507-981-943
i działa on na zasadzie fal radiowych tak samo jak telewizja i radio.Szczerze polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hej zapomniałem jeszcze dodać że ten internet jest dużo tańszy a w razie problemów tylko jeden telefon i serwis jest zanim zdążysz odłożyć słuchawkę.Polecam dobry internet a co ważne to obsługa pan piotr pełna kultura .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak czy inaczej w styczniu rezygnuje z usług ludzi pomarańczy.Tylko nie wiem czy mój przedmówca robi reklame firmie z chwaszczyna? Chciałbym poznać wiecej opinii na temat NET POL od innych urzytkowników.Narazie rozwarzam 3 firmy.
EPOKA
NET-POL
I JAKAS FIRMA Z REDY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
air-net
dobra podpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również polecam Air-net.mam go już 3 lata i nie narzekam.W razie problemów panowie z Air-netu tez są na każde zawołanie.Ale raczej problemy to rzadkość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A możecie podać jakieś cyfry dotyczące tego air netu ,tzn. prędkośc internetu ,abonament bo strona strasznie uboga w informacje
ja mam 3 mega za 62 zeta
jest od 1 do chyba 10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w twoim transporterze białym ten internet sciąga
A ja mam 2 mega za 50zł.Na moje potrzeby jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
plakac sie chce,w 21 wieku taka szybkosc,ludzie lepiej nic nie piszcie bo to az wstyd
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
takiej szybkosci to u murzynow sie juz nie spotka,tak jak caly ten kraj wszystko do d*py
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jasne ,lepiej obyć się wogóle bez netu.Po cholerę wyprowadzacie sie na wieś jak wszystko jest tu jak u murzynów.Wracajcie do miasta do syfu i betonu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
PLASTCOM.PL

INTERKAR.PL

Znalazłem te dwie firmy z redy, ich oferta wydaje mi sie przystępna.Oczywiscie chodzi mi o internet radiowy, bo światłowód w bojanie to chyba sc-fi bardzo dalekie.jak coś się dowiem to dam znać.
Sorry za moja poprzednia wypowiedź.Już emocje troche opadły.Ja rozumiem ,że nie ma u nas super szybkości,ale korzystamy z tego co dostępne i cieszymy sie ,z w ogóle jest.Jak sobie przypomnę ile było walki o to żeby mieć internet i jak chodził jeszcze nie dawno to te wszystkie narzekania doprowadzają mnie do furii.Ale tak to już jest ,ze jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie chodzi o narzekanie dla narzekania, ale o to ze tpsa podpisuje umowy na usługe, której tak naprawde nie jest w stanie dostarczyc i mozna czuc sie oszukanym i naciagnietym. My mamy 6 m w umowie i co ? - taki net jest tylko w tygodniu przed poludniem, wieczorami zwlaszcza w weekend 200-300ms opoznien i download 0,5 M. Regularnie reklamujemy i domagamy sie korekt faktur - nie wywiązują sie z umowy, my nie zamierzamy placic. Wkurzajace jest ze wprowadzono nas w błąd, zamiast od razu okreslic na co ich stac i czy zamierzają modernizowac siec w naszych okolicach. Teraz ewentualnie termin wypowiedzenia, zanim znów podpisze sie umowę z innym dostawcą - straciliśmy tylko czas, a mozna bylo tego uniknac gdyby od razu okresliliu sie ze nie sa w stanie zapewnic tego o co prosimy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (22 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Niedziela czynu społecznego (6 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry