Widok

Internet od TPSA (orange) totalne dno

Witam wszystkich. Nie wiem czy to tylko u mnie czy inni tez maja takie problemy? Internet rano dziala jak marzenie, ale jak zbliża sie wieczór korzystanie z niego to katorga.Zwalnia,zrywa połączenie itd itp.Dodam jak neostrada była od tpsa wszystko było ok, a jak do władzy dorwało sie orange to wszystko sie posypało. Mam pewne teorie poparte info z internetu, ale chciałbym poznac wasze opinie i spostrzeżenia na ten temat. Pozdrowienia to ALL
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to idźcie jeszcze na ul. 10 Lutego do biura Orange. Koszmar absolutny. Pierwsza odzywka, którą słyszymy w kontaktach z serwisem to "jesteśmy nr 1 w Polsce, zaufało nam 3 miliony odbiorców". Koszmar Wciąż przerwy w łączności, do tego pobierają opłatę za dzierżawę swojego łącza, a innej możliwości nie ma. Sprawę zgłosiłam do UOKiK, aby zbadali, czy nie jest to wykorzystanie sytuacji przymusowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tve kaszebe zbiera chętnych na światłowód w Bojanie do końca marca. Zachęcam do kontaktu z nimi.
Czesc,

Mam ten sam problem z Orange od lat. Niby mam w umowie szybkosc do 20 mb/s a realnie wychodzi ok.4/5. Reklamacje nic nie daja. Zrobilem rozeznanie i niestety firmy, ktore sa w Bojanie dostawca internetu tez nie maja dobrych opini. Pozdrawiam
anonim: możesz poprosić bezpłatnie aby pomierzyli ci w domu jaką możesz wyciągnąć maź prędkość
Jest szansa z ORANGE na kablu wyciagnac wieksze predkosci niz z Wave, na poczatku ul. Gryfa Pomorskiego?
Mam, działa, najczęściej LTE śmiga. Tylko czy we wszystkich rejonach? Nie wiem.
Może ktoś wie czy w Bojanie działa Internet z Play-a, w salonie mówią że powinien śmigać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na przeciwko nowej myjni samochodowej.
A gdzie jest centrala w Bojanie?
Może ktoś znający się podpowie, jak zastąpić orange?
Mobilny nie ma zsięęu, światłowód był ułożony, nie jest podłączony. Orange oferuje tylko większa prędkość, która jest ofertą bez pokrycia, tylko opłaty większe.
Wszystko zależy od odległości do centrali. ja mam 1200m osiągalny internet max 24Mb/s im bliżej mieszkasz centrali tym lepiej.
Czy ktos z Bojana moze wypowiedziec sie na temat internetu domowego z Orange tzn. jaka predkosc jest osiagalna i stabilnosc dzialania
Znaczy nie masz kabla w domu czy szukasz mobilnego?
@Zyga - może zamiast marudzić byś sprawdziła, w nocy przyspieszają internet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaki internet bez kabla?jakies propozycje?
"Ja mam neostrada (Orange) Fieber 40mb/s i nie narzekam." z nowu ktos pisze bzdury albo robi sobie jaja z cmokow bojanowskich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
hallo Kamil Dopke, jesli wierzysz w te bzdury to twoja sprawa, ale nie rozglaszaj tego dalej.przy opcji 25Mb/s wyciagali 40Mb/s, to mozliwe tylko w polsce, co za bzdury
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś na dzień dzisiejszy może już polecić jakiś internet? Wziąłem na próbę LTE z Polsatu ,wieczorem szalu nie ma.Może ktoś doradzić ?
Epoka może podłączyć światłowód , ale tylko światłowód zwykły kabel im się nie opłaca:) . usługę wycenili na 400 zł miesięcznie . Podłączenie gratis. Dla mnie za drogo, dlatego korzystam z 3G , nic innego nie dział , brak zasięgu , było już kilku magików na dach wchodzili i nic ,czarna d*pa:). A Orange to zwykli oszuści umowę ze mnią podpisywali dwukrotnie , infolinia twierdzi że jest możliwość , podpisuje umowę przysyła livebox i na tym koniec , następnie umowę anulują , bez żadnej informacji i karzą płacić za brak zwrotu tego sprzętu. Ponad rok się z nimi woziłem.Szkoda gadać .
Bojano 25mbs niemozliwe chyba,ze masz swiatlowody poprowadzone do domu

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry