Widok

Internet + tv ul. Saturna

Witajcie,

Niedługo zamieszkam przy ul. Saturna przy Tuchomskiej, jaki internet posiadacie w tej okolicy, ponoć Orange ma łącze neostrady na kablu ( tak pokazuje dostępność usług na stronie) ewentuqlnie Polsat cyfrowy? Play?
Co polecacie z doświadczenia w tej lokalizacji jeśli chodzi o internet i TV?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mamy Polsat, tv działa Ok, ale internet zakłócenia, ciągniemy też z telefonu z Playa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podłączam się pod pytanie. Czy jakiś rozsądny i solidny usługodawca dostarcza tam internet ? Może lokalny (radiówka/wifi) ? widziałem że jest tam kilka firm ale opinie są różne
Polecam multi wifi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dostępność neo na papierze to jedno a real to drugie ... jeszce trzeba mieć miejsce w centrali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, jestem klientem multi-wifi i mogę polecić z czystym sumieniem, dobre transfery, znikoma ilość awarii/zakłóceń, w razie pytań czy problemów zawsze pod telefonem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też używam Multi-Wifi i nie mam zastrzeżeń.
Rok temu był taki miesiąc gdzie z powodu wymiany urządzeń trochę się działo ale od tamtego czasu jest naprawdę dobrze.
Opłaca się zmieniać tego typu radiówki tylko na sensowne kablowe łącza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
U mnie też na razie z wyjątkiem jednej krótkiej awarii wszystko OK. Transfery jak na umowie. Kontakt dobry, pingi niskie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to będę musiał się przyjrzeć tej ofercie, a z TV coś wybiorę z polsatu albo może ktoś jeszcze coś poleci.=,
bo dzwoniłem do Orange i podobno neostrada do 10mb jest, ale czy kabel jest czy tylko chcieliby, żeby tam był to nie wiem :)
Jako że to radio ( różny zasięg w różnych lokalizacjach ) weź najpierw na miesiąc na próbę a jak będzie OK to zostawisz na stałe. Ja tak zrobiłem z multiwifi. Nie robili problemu.
A czy ktoś się orientuje czy w jakiejś niedalekiej przyszłości w okolicy ulicy Tuchomskiej (np. Saturna własnie) bedą (lub są) kładzione jakieś kable pod internet/tv, a jeżeli tak to jaka firma.
też jestem zainteresowany
Gdzieś mi się obiło o uszy że przy Tuchomskiej jakieś okablowanie jest/ma być kładzione, ale kto, jaka firma, kiedy itp. niestety nie wiem. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to będę wdzięczny.
Na ul. Saturna w szeregowcach sa polozone swiatlowody. Szkoda tylko ze skrzynki i kable mamy a nikt nie wie czyje one sa :p jak narazie mamy telewizje naziemna, antena zewnetrzna stoi w salonie i lapie. Net z tmobile i smiga dobrze.
swiatlowody volta kladla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Anteny macie na kominach? Jak prowadzone są przewody do routera? I czy kładł je deweloper na Wasze życzenie, czy monter już po odbiorze? Dzięki.
Volta wykonała projekt , położyła światłowód , wzięli dopłaty unijne ... i na tym koniec - szkoda :( zawsze byłem przeciwnikiem "radiówek" ale multi-wifi mnie zaskoczyło , jest naprawdę bardzo dobry net
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mamy antene zewnetrza na poddaszu i smiga jak mila.
Tych światłowodów nie uukładała volta. Rozmawiałem z wykonawcą i planują uruchomienie sygnału na Saturna za ookoło 4 miesiące. Powiedział ze będą się kontaktować. W pierwszej kolejności uruchomi ul. Wiśniowa.
A jaka to bedzie tv. Jaki dostawca?

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

do góry