Widok

Internet z Amelka

Pytanko wie ktoś jaka firma zakłada internet z Amelka, podobno jakaś zewnętrza, ktoś coś jakieś namiary ;)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zadzwon i zapytaj amelka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie masz Google?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

SatFun? Bardzo sympatyczni Panowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sympatyczni są,to fakt lecz za podłączenie biorą 220 zł. Skutecznie mnie to zniechęciło do przejścia do Amelka,tym bardziej, że coraz więcej negatywnych opinii o jakości Amelka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie bierz Amelka! Słaby internet a do tego właściciel z brakiem kultury.
Odradzam. I nie jestem nikim z konkurencji...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bzdury piszesz. Internet działa a właściciel bardzo miły i pomocy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jest kilku właścicieli :-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Marek moim zdaniem jest specyficzny, ale póki sieć działa OK (a ostatnio różnie z tym bywa..) to ja nawet nie muszę z nim gadać i w sumie jego walory towarzyskie mnie nie obchodzą...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Tu właściciel - jest tylko jeden. Specyficzny - być może, każdy na swój sposób jest. Oceniając weźcie proszę pod uwagę, że to chwilami dość stresujące zajęcie, a jestem tylko człowiekiem. Staram się by działało OK bo z tego żyję i utrzymuję rodzinę, podobnie jak większość z Was. Problemy warto zgłaszać, większość staramy się rozwiązywać na bieżąco, bywają trudniejsze gdzie trwa to dłużej bo nie widać jakiejś oczywistej przyczyny i testujemy różne rzeczy, czasem problemy wynikają z przyczyn zewnętrznych (choćby ostatnia awaria łącza - podobno szczur przegryzł światłowód w kanalizacji gdzieś w Gdańsku). Poza tym nie sposób zadowolić wszystkich, klienci też bywają specyficzni. A jeśli koszt instalacji zniechęcił, można było się dogadać by rozłożyć to na raty, lub wykonać instalację we własnym zakresie - raczej nikt nie chodzi po dachach za złotówkę bez lojalki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to dużo porównaj z konkurencja ceny internetu np wave masz 20mb za 69 zl a 40 za 89 instalacja 50zl u Amelka masz więcej neta za niższa cenę praktycznie rzecz biorąc po roku amortyzuje się koszt instalacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam bardzo multi-wifi 30 mb za nie wygórowaną cenę bez limitu danych. Jak pojawiał się problem to na bieżąco był usuwany. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Multi Wi-Fi to akurat odradzam i wiem co piszę, miałem u niego internet przez 4 lata i wszystko było OK do czasu kiedy stwierdził że mam źle zamontowaną antenę i nawet nie pofatygował się żeby to rzetelnie zweryfikować, dał miesiąc na znalezienie innego operatora i po miesiącu odłączył internet.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Faktyczny powód rezygnacji z klienta mógł być inny - np. przekroczenie limitu danych którego nie ma ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry