Widok

Internetowa apteka - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy robiłyście kiedyś zakupy w aptece internetowej Gemini ?
Czy jesteście zadowolone??
Widzę że maja dosyć konkurencyjne ceny w stosunku do innych aptek i dlatego zastanawiam się czy nie kupić tam kilku rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamówiłam leki z odbiorem na 3 lipy, mija 8 dni a zamówienia wciąż nie ma! Wg regulaminu ma być 5 dni! Na maile nie odpisują... Ceny mają niskie, ale problem z dostawami, można sobie poszukać "apteka gemini opinie" i poczytać, problemy z dostawą u nich to żaden wyjątek niestety
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam jak najlepsze doświadczenia z tą apteką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zamówiłam w ostatni piątek a odebrać można było już w poniedziałek. Jak dla mnie rewelacja! Mówię o Gemini na Obrońców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
może to dlatego, że zamówiłam sporo leków i nie mogą skompletować... Ale w takiej sytuacji wypadałoby po upływie tych regulaminowych 5 dni mnie poinformować o opóźnieniach, albo chociaż na maila odpisać. A tu cisza... Zamówiłam leków za prawie 100 złotych, pieniędzy nie mam i leków też
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem zachwycona.

1. Ceny. Rewelacja, na niektórych produktach oszczędność ogromna!
2. Szybkość obsługi. Towar zawsze na czas. Kolejka zwykła zazwyczaj jest duża, do odbioru osobistego w aptece kolejki są rzadko lub jedna-dwie osoby.
3. Profesjonalizm apteki - nie miałam nigdy żadnych problemów.

Ogólnie - bardzo polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez sie ostatnio nacielam na dostawe, miala trwac tydzien, po 2 tygodniach bez jakiegokolwiek odzewu z ich strony, na maile nie odpisywali, telefon milczal. W koncu jakas pani laskawie odebrala telefon na infolinii i okazalo sie ze moje zamowienie od dawna czeka w aptece, niestety nie dostalam zadnej wiadomosci ani na maila ani smsem. bo podobno maja za duzo zamowien i nie wyrabiaja sie z informowaniem! Tak wiecc ceny konkurencyjne, ale podejscie do klienta dalekie od idealu dlatego to bylo moje ostatnie zamowienie w tej aptece.
również gorąco polecam! głównie ze względu na ceny! Chociaż zdarzyło mi się stać w kolejce po odbiór, to jednak konsekwentnie robię tam zakupy :)
ja tez polecam. Z reguly odbieram sosobiscie. Raz opoznila sie dostawa do wybranej apteki, ale Pani zadzwonila i poinformowala mnie. Moge poczekac pare dni, wazne ze ceny baardzo konkurencyjne. Zawsze tez dorzuca jakies gratisy. Czasem korzystam tez z apteki internetowej melissa (z lodzi), tez tanio, ale niestety zdarzaja sie pomylki..wynikajace pewnie z dosc duzej liczby zamowien. A DOZ? jak dla mnie jedna z drozszych aptek...
Zgadzam się, że DOZ nie należy do najtańszych. Kiedyś kupowałam w Waptece, teraz robię zakupy w aptece internetowej Prima i bez wahania polecam. Mają tanio i odbieram sobie przesyłkę w paczkomatach.
mam Gemini pod nosem ;) wolę jednak zamawiać na doz.pl :] zamówienie szybciej do odbioru ;) mogę zamówić leki na receptę (np. moje antybocianówki na doz.pl kupuję za ok 16zł, a stacjonarnie w aptekach 22-27zł)

w pn też musiałam coś zamówić - wszystkie produkty dostępne w Gemini i DOZ :] w Gemini nie podoba mi się czas realizacji zamówienia, chciałam szybciej - więc wolałam zapłacić te 5-6zł więcej i odebrać u konkurencji ;)
ja jestem bardzo zadowolona z Gemini, choć czas oczekiwania rzeczywiście czasem za długi, ale po pilny zakup mogę iść stacjonarnie przecież.
Pani w aptece mówiła, że dostawy z online na obrońców mają chyba w pon śr i piątki.
Ceny są zazwyczaj 3-5zł niższe niż gemini stacjonarne i tyle samo niższe od doz.pl na jednej sztuce.
A czasem to i 10zł.
Dla mojej mamy kupuję np. Nutricardin
apteka jakaś na mieście - 34,90 zł (!!)
gemini online - 16,99 zł
doz.pl - 27,59
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy można na miejscu kupić leki bez zamawiania, w tych samych cenach co na stronie internetowej?
Na miejscu można kupić ale drożej. Chociaż Gemini jest uważana za jedną z najtańszych aptek stacjonarnych, to są różnice w cenach w necie i na miejscu.
Dzięki Aga:)
Nie ma za co :))))
ja wczoraj pierwszy raz zamówiłam z tej apteki i mogę polecić. Bardzo szybka dostawa:) fakt kolejki są spore
wczoraj zamowilas i dzisiaj juz dostalas wszystko?:) Dziwne to troche:D
Ja też kupuję na aptekaprima24 i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Niedrogo i zawsze na czas
tylko ze w tej apteceprima24 prawie nic nie ma, slaby asortyment
co jak co, ale akurat doz jest swietnie zaopatrzona, ale wkurza mnie ,ze ceny juz niezle wywindowali i szukam czegos tanszego, mimo tego, ze robilam tam duze zakupy od kilku lat
Ja robię zakupy w internetowej Aptece Polskiej i odbieram w którejś z ich stacjonarnych aptek albo kupuję czasem też w Gemini. Obie apteki mają niskie ceny, czasem nawet w Polskiej jest coś taniej niż w Gemini.
W Polskiej jest szybsza dostawa, zawsze dają do większych zamówień gratisy.

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry