Widok
Ja jestem zachwycona.
1. Ceny. Rewelacja, na niektórych produktach oszczędność ogromna!
2. Szybkość obsługi. Towar zawsze na czas. Kolejka zwykła zazwyczaj jest duża, do odbioru osobistego w aptece kolejki są rzadko lub jedna-dwie osoby.
3. Profesjonalizm apteki - nie miałam nigdy żadnych problemów.
Ogólnie - bardzo polecam.
1. Ceny. Rewelacja, na niektórych produktach oszczędność ogromna!
2. Szybkość obsługi. Towar zawsze na czas. Kolejka zwykła zazwyczaj jest duża, do odbioru osobistego w aptece kolejki są rzadko lub jedna-dwie osoby.
3. Profesjonalizm apteki - nie miałam nigdy żadnych problemów.
Ogólnie - bardzo polecam.
ja tez sie ostatnio nacielam na dostawe, miala trwac tydzien, po 2 tygodniach bez jakiegokolwiek odzewu z ich strony, na maile nie odpisywali, telefon milczal. W koncu jakas pani laskawie odebrala telefon na infolinii i okazalo sie ze moje zamowienie od dawna czeka w aptece, niestety nie dostalam zadnej wiadomosci ani na maila ani smsem. bo podobno maja za duzo zamowien i nie wyrabiaja sie z informowaniem! Tak wiecc ceny konkurencyjne, ale podejscie do klienta dalekie od idealu dlatego to bylo moje ostatnie zamowienie w tej aptece.
ja tez polecam. Z reguly odbieram sosobiscie. Raz opoznila sie dostawa do wybranej apteki, ale Pani zadzwonila i poinformowala mnie. Moge poczekac pare dni, wazne ze ceny baardzo konkurencyjne. Zawsze tez dorzuca jakies gratisy. Czasem korzystam tez z apteki internetowej melissa (z lodzi), tez tanio, ale niestety zdarzaja sie pomylki..wynikajace pewnie z dosc duzej liczby zamowien. A DOZ? jak dla mnie jedna z drozszych aptek...
mam Gemini pod nosem ;) wolę jednak zamawiać na doz.pl :] zamówienie szybciej do odbioru ;) mogę zamówić leki na receptę (np. moje antybocianówki na doz.pl kupuję za ok 16zł, a stacjonarnie w aptekach 22-27zł)
w pn też musiałam coś zamówić - wszystkie produkty dostępne w Gemini i DOZ :] w Gemini nie podoba mi się czas realizacji zamówienia, chciałam szybciej - więc wolałam zapłacić te 5-6zł więcej i odebrać u konkurencji ;)
w pn też musiałam coś zamówić - wszystkie produkty dostępne w Gemini i DOZ :] w Gemini nie podoba mi się czas realizacji zamówienia, chciałam szybciej - więc wolałam zapłacić te 5-6zł więcej i odebrać u konkurencji ;)
ja jestem bardzo zadowolona z Gemini, choć czas oczekiwania rzeczywiście czasem za długi, ale po pilny zakup mogę iść stacjonarnie przecież.
Pani w aptece mówiła, że dostawy z online na obrońców mają chyba w pon śr i piątki.
Ceny są zazwyczaj 3-5zł niższe niż gemini stacjonarne i tyle samo niższe od doz.pl na jednej sztuce.
A czasem to i 10zł.
Dla mojej mamy kupuję np. Nutricardin
apteka jakaś na mieście - 34,90 zł (!!)
gemini online - 16,99 zł
doz.pl - 27,59
Pani w aptece mówiła, że dostawy z online na obrońców mają chyba w pon śr i piątki.
Ceny są zazwyczaj 3-5zł niższe niż gemini stacjonarne i tyle samo niższe od doz.pl na jednej sztuce.
A czasem to i 10zł.
Dla mojej mamy kupuję np. Nutricardin
apteka jakaś na mieście - 34,90 zł (!!)
gemini online - 16,99 zł
doz.pl - 27,59