Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - ocena Bardzo profesjonalna Pani doktor. Wszystko mi wytłumaczyła i świadectwo...
~Marek
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 29 września 2025

Marta - opinia wątek zamknięty Bardzo rzetelna i fachowa wizyta u ciężko chorego wujka. Pan Doktor ma bardzo...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 maja 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty Odbyłam telekonsultację z doktorem w celu otrzymania recepty na moje stałe...
~Paulina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2020

Elżbieta - opinia wątek zamknięty Wspaniały lekarz godny polecenia.
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 lutego 2020

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta.
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 stycznia 2020

Super!! wątek zamknięty Super lekarz, bardzo miły i pomocny. Jak najbardziej polecam!!
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 maja 2019

Wspaniali lekarze wątek zamknięty Z dnia na dzień było coraz gorzej, przez chorobę nie miałam siły na...
~Elwira Nowacka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2018

Od pewnego czasu Centrum stało się maszynką do zarabiania kasy... wątek zamknięty na zdesperowanych i przewlekle chorych pacjentach...Brakuje tylko opłaty za...
~Ka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lutego 2018

Polecam wątek zamknięty Nie zdawałem sobie sprawy z istnienia Centrum Świętego Łukasza dopóki sam nie...
~Jakub
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 października 2018

Bardzo polecam wątek zamknięty W klinice leczę się od kilku miesięcy, była to moja ostatnia deska ratunku....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 października 2018

Kompleksowe leczenie całościowe wątek zamknięty Myślę, że najlepszym świadectwem świadczonych usług jest mój stan zdrowia,...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 września 2018

Najlepsi lekarze wątek zamknięty Jako pacjent Centrum prowadzony przez kilka miesięcy w tej placówce nie mogę...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2018

Doswiadczenie i wiedza wątek zamknięty Dr Zakrzewski wyciągnął mnie z ciężkiej nerwicy (palpitacje serca, lęk przed...
~Malgosia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 maja 2018

Tragedia !!!! wątek zamknięty Przed wizyta zostałam poinformowana, ze wizyta u specjalisty od boreliozy...
~Pacjent
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

Internista Eter-Med wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wizyty, miły personel, brak kolejek. Przychodnia...
~Dawid Kopala
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2016

Pierwsza wizyta wątek zamknięty Moja pierwsza wizyta w waszej placówce i zarazem u laryngologa. Trafiłam do...
~Joanna Markiewicz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

Lekarz Kardiolog. wątek zamknięty Świetna placówka, lekarz Kardiolog pierwsza klasa! Rzeczowy, znający się na...
~Teresa Mateja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Wizyta u Laryngologa wątek zamknięty Laryngolog pierwsza klasa! Krótki termin, bardzo miły i fajny lekarz. Wizyta...
~Iwona Pająk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Najlepsza przychodnia w Gdańsku wątek zamknięty Według mnie najlepsza przychodnia w Gdańsku. Świetna młoda kadra, bardzo...
~Adrian Wodzień
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 listopada 2016

Eter, oddział na ulicy jaskółczej wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, bezproblemowy kontakt telefoniczny i umówienie wizyty....
~Nina Sajdak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 listopada 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
96

78

wątków

do góry