Widok

Interstellar

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Interstellar.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Interstellar

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia

Po prostu się odprężcie i wciągnijcie w ten film, bo po co szukać błędów naukowych itp.. Marnujecie 3h w kinie, bądź przed komputerem i kase za bilety. :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nudny jak flaki z olejem

Zwabili mnie do kina naukową stroną przedsięwzięcia (w końcu sam Kip Thorne jako konsultant naukowy to nie byle kto) i obietnicą fascynującego przedstawienia fizyki czarnych dziur, a mielili w koło Macieju 50 razy to samo, żeby widz czasem nie zapomniał, że ma się na śmierć zanudzić. Naukowa strona niby na pozór obleci, ale przy bliższym przyjrzeniu się zaczyna rozłazić się w szwach. Szkoda trzech godzin z życia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inerstellar

Znakomity film, świetny nastrój, jeśli ktoś chociaż trochę interesuje się otaczającym światem nie będzie rozczarowany. Film zdecydowanie bardzie filozoficzny niż pokazuje trailer. I dlatego wprowadza w świetny nastrój. Oparty na autentycznych teoriach astrofizycznych. Nie brakuje scen akcji ale mam wrażenie że nie o to w nim chodziło. Widoki i zdjęcia po prostu wciskają w fotel, to samo muzyka.Zdecydowanie polecam, choć nie jest to natomiast film dla miłośników terminatora...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

genialny

Film który niewątpliwie powinien uzyskać prestiżową nagrode. Zgadzam się w zupełności z opinią KaMa. Powiedziałabym nawet,że jest to rozwinięcie tematu który przedstawiono nam w "Odyssey 2001" Kubricka.Cieszę się bardzo,że mój syn polecił mi ten film :))-nie można go ominąć.
Polecam serdecznie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawdziwe SF dorównujące Odysei Kosmicznej 2001.

Wydaje mi się, ze wielu twórców ale i widzów zapomniało znaczenia skrótu SF. Ale Christopher Nolan nie ma amnezji. Jeżeli ktoś lubi kino wzorowane na grach komputerowych... to nie po co iść do kina. Ja bym poszedł na pewno drugi raz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

film jest idealny, odkrywczy, jedna wielka przygoda, mimo 3 godzin

mija bardzo szybko, polecam 10/10, dawno nie było takiego kina SF, niestety dla fanów transformers lub M jak miłość pozycja może być mało zrozumiana, dlatego przed pójściem do kina zapoznaj się z: czarna dziura, horyzont zdarzeń,, bo od pewnego momentu może być dla ciebie mało zrozumiały
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wskaż błędy.
A tak dla twojej wiadomości - na końcu zdania jest znaczek ";)", który oznacza stwierdzenie z przymrużeniem oka.
To tyle, panie nadto czepialski ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie warto iść

byłem wczoraj w kinie na tym filmie - wynudziłem się strasznie, film się ciągnie jak flaki z olejem, nie wiadomo za bardzo jakie ma mieć przesłanie, na dodatek z logiką jest na bakier, a muzyka mnie tylko wnerwiała; było parę fajnych momentów, a wiązały się one głównie z robotami wojskowymi; gra aktorska też mnie nie oszołomiła - daje 5/10
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Gwiazdeczko

To trochę tak, jakby oczekiwać od fana disco polo, że zrozumie wielowarstwowy utwór polifoniczny. To się po prostu nie da.
Dobrze, że nie poszłaś na Odyseję Kosmiczną Kubricka ;))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

@vika

chyba umknął Ci jeden drobny, acz istotny tekst - że roboty nie potrafią improwizować. Oto dlaczego nasz bohater decyduje się, choć przy wsparciu robota, osobiście zadokować. Oczywiście, poziom nieprawdopodobieństwa całej akcji godny świętego lasu, ale ja na to przymykam oko, bo czasem trzeba trochę widowiska. Poza tym film głęboki, a ten kto nie sięga dalej, czepia się wierzchnich warstw. Nic w tym dziwnego. To trochę jak z finałem Misji na Marsa de Palmy. Motyw z maską dla większości też był niezrozumiały, banalny i zbędny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaskoczyło Cię zakończenie Incepcji? No no, to gratuluję.

Co do opinii - obiecujesz logiczne myślenie, a później piszesz coś takiego... Zawiodłem się. Reasumując 1/10.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak na aż nadto inteligencji

to robisz aż nadto błędów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wszystkim z ponadprzeciętnym IQ film się z pewnością spodoba

Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem w ciągu ostatnich kilku lat. Niestety raczej nie jest to film dla maluczkich i półinteligentów, bo po prostu niewiele z niego zrozumieją i wynudzą się przez 3h. Mali ludzie o IQ do ~100, dla Was robią pozostałą sieczkę z mordobiciem, toną efektów i seksem co 10 minut. Pozwólcie że i czasem coś mniejszości się trafi, a to że Wasze małe rozumki nie są w stanie Interstellar'u w pełni zrozumieć, nie znaczy że trzeba swoją głupotę ogłaszać światu negatywnym komentarzem na temat filmu.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mistrzowski..

..Film!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam!

Bardzo dobre kino, polecam...to tyle :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

wcisnął mnie w fotel

Wcisnął mnie w fotel kinowy, wydech zrobiłem gdy skończył się film. Rewelacja
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

...

Nudny, bez emocji, słaba muzyka, słaba fabuła. Plus dla głównego aktora.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

dno

straszny gniot. nuda!!!!!! dawno się nie wynudziłam tak w kinie i żałuję, że nie wyszłam z kina. film dla pięciolatków
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Interstellar

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry