Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
:] wątek zamknięty Fajne miejsce w centrum Gdańska. Niepowtarzalny klimat i wielki plus - sala...
~Celina K.
5

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 października 2008

Niedoszły Klient - opinia wątek zamknięty Byłem w klubie Intro jeden jedyny raz - wiosną 2011 roku. Klub wywarł na mnie...
~Niedoszły Klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 grudnia 2011

dramat wątek zamknięty Odwiedziliśmy klub ze znajomymi po dłuższym czasie i muszę stwierdzić ze to...
~miro
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 stycznia 2011

Zmiana ale na lepsze... wątek zamknięty Dobrze, że klub wreszcie zaczął działać i widać zmiany!!!! Impreza...
~Basia
-

dodano: 2 grudnia 2010

SUPER wątek zamknięty CIESZĘ SIĘ ŻE WRESZCIE KLUB SIĘ OTWORZYŁ NO... I TE ZMIANY - MUZYKA NA ŻYWO...
~Milenka
-

dodano: 26 października 2010

Duży potencjał ale... wątek zamknięty Klub INTRO moim zdaniem mógłby stać się idealnym miejscem dla koneserów...
~Krystian
-

dodano: 5 września 2010

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Wspaniałe miejsce, z ciekawym wystrojem i milą obsługą. Dodatkowym atutem...
~Katarzyna
-

dodano: 1 czerwca 2010

Klaudia - opinia wątek zamknięty Bardzo fajna atmosfera, muzyka. Ps. Brak gimnazjalistów
~Klaudia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 listopada 2009

Jeden z najlepszych klubów w Gda wątek zamknięty Jest tyle plusów że ciężko je tutaj wymienić. Wygodne loże, sala dla...
~Krystian
-

dodano: 12 czerwca 2009

super, i co do 18stek wątek zamknięty bardzo polecam. nie ma problemu z wpuszczaniem nieletnich(na 18stki), a...
~papi
-

dodano: 7 lutego 2009

beznadziejny dj!!!! wątek zamknięty Srednia obsluga-jedena barman za drink kasuje 10 zl drugi za tego samego...
~mieszkanka oliwy
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 stycznia 2009

Ogromny plus za salę dla niepalących wątek zamknięty Wybraliśmy się w sobotę ze znajomymi do Intro i byliśmy bardzo zadowoleni....
~blue7
-

dodano: 4 stycznia 2009

Nie robice tam 18nastek wątek zamknięty Jezeli masz zarmiar zrobic kameralna osiemnastke (z racji wielkosci klubu nie...
~Tales
-

dodano: 25 listopada 2008

Jak dla mnie klub spoko. wątek zamknięty Klub fajny, tylko w slabym miejscu umiejscowionym w Gdansku, no i malo...
~LOCO IBIZA
-

dodano: 14 listopada 2008

Sobotnie NIBY 80-90 LATA - SCIEMA... wątek zamknięty Od 23.00 puszczają Manieczki, dj Tiesto i inne takie, szkoda myślałem ze...
~PP
-

dodano: 9 listopada 2008

COOOOLLLLL!!!!:) wątek zamknięty Zdecydowany pozytyw!!!!
~Pola
-

dodano: 2 października 2008

kameralnie i sympatycznie wątek zamknięty na wypad ze znajomymi-super sprawa. byłam w szkou,bo ceny naprawde były...
~yep :)
-

dodano: 7 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

17

wątków

do góry