Invest Pel

Deweloperzy

Gdańsk, Tadeusza Jasińskiego 16

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof Kozłowski - ocena Niestety, doświadczenie z tym Deweloperem było bardzo niezadowalające. Nie...
~Krzysztof Kozłowski
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 10 lutego 2024

Paulina - opinia W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa...
~Paulina
3

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 31 sierpnia 2023

Marcin - ocena Ostatnia inwestycja spóźniona dwa lata, poprzednia rok, w biurze sprzedaży...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 14 lutego 2024

Michał - ocena NAjgorszy deweloper w 3miescie.
~Michał
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 25 stycznia 2024

EIV - opinia Roczne opóźnienie czwartego etapu. Od ponad pół roku deweloper przesuwa...
~EIV
1

dodano: 26 czerwca 2023

Lepiej rób pączki - opinia Gdańskie Tarasy etap IV już ponad rok opóźnienia i wciąż brak pozwolenia na...
~Lepiej rób pączki
1

dodano: 29 lipca 2023

Karolina - opinia Deweloper lekceważy klientów. My od prawie roku nie możemy się doprosić...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 marca 2023

Marzena - opinia Nie polecam tego dewelopera. Nie realizują inwestycji, a potem nie oddają...
~Marzena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lutego 2023

Robert - opinia wątek zamknięty Opóźnienia sa masakryczne 1,5 roku juz, jak sie teraz okazuje osiedle będzie...
~Robert
1

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 września 2022

Paweł J. - opinia wątek zamknięty Odebrałem swoje mieszkanie w inwestycji Gdańskie Tarasy III. Deweloper...
~Paweł J.
-

dodano: 5 września 2022

Agata - opinia wątek zamknięty nie polecam współpracy z tym "deweloperem". Styczeń 2021r. jako jedni z...
~Agata
1

dodano: 30 czerwca 2022

Marcin - opinia wątek zamknięty Wszystko super. Mieszkania super zgodnie z opisem.
~Marcin
-

dodano: 15 maja 2022

Maja - opinia wątek zamknięty Deweloper krzak. Nie wywiązują się z umów, nie tylko z klientami ale również...
~Maja
-

dodano: 27 kwietnia 2022

Kamil - opinia wątek zamknięty Rok czasu opóźnienia z pierwszym i drugim etapem. Dość sporo usterek na 3...
~Kamil
-

dodano: 20 listopada 2021

Jolanta, klient - opinia wątek zamknięty Wiarygodna, rzetelna firma. Profesjonalne podejście do klienta, mieszkania w...
~Jolanta, klient
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 21 września 2021

WK - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Mieszkanie zakupiłem 2 tygodnie temu, na...
~WK
3

dodano: 7 września 2020

Maciej - opinia wątek zamknięty Wszystko super, świetna obsługa. Z mieszkania jestem bardzo zadowolony,...
~Maciej
-

dodano: 7 czerwca 2021

Max M - opinia wątek zamknięty Wyłapałem mieszkanie w naprawdę fajnej cenie
~Max M
-

dodano: 2 czerwca 2021

ZadowolonyzMieszkania - opinia wątek zamknięty wydawało mi się, że osiedle jest położone bardzo daleko od wszystkiego, ale...
~ZadowolonyzMieszkania
-

dodano: 4 maja 2021

Mario - opinia wątek zamknięty Póki co opóźnienie w odbiorze mieszkania pół roku i trwa nadal, bez...
~Mario
2

dodano: 6 września 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry