Widok

Inwestycja Słoneczny Stok Maćkowy

Witam.Czy ktoś coś słyszał o tej inwestycji? Dwa kameralne budynki przy ul. Elżbiety Zawackiej w Gdańsku Maćkowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja poszukuje wiadomości na ten temat. Ale w internecie to osiedle widmo. Nie ma żadnej informacji, żadnej strony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja właśnie także poszukuje. Czy jest jakiś postęp na budowie. I czy inwestor wywiaze się w terminach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kupiłam ostatnio w tej inwestycji mieszkanie - sprawdziłam go dokładnie były zmiany ( własnościowe) po rozmowie z deweloperem wiem że po prostu została inwestycja przejęta w między czasie i od tego czasu wszystko sie ruszyło - tez rozmawiałam z osoba która niedaleko pracuje i faktycznie potwierdza że faktycznie robotnicy sa i sie sporo dzieje - a I budynek w srodku ma sie całkiem nieźle a wiem że teren na zewnątrz będa porządkować jak tylko pogoda pozwoli - kupiłam w I budynku mieszkanie 3 pokojowe - przekonał mnie układ mieszkania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To ten budynek dalej od drogi? Które piętro? Szkoda, że nie będzie windy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

3 - ten który bedzie wcześniej oddany - byłam ostatnio na budownie i całkiem nieźle środek już wygląda

Także kupiliśmy tam mieszanie. Witamy sasiada:-) Które piętro?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

My również planujemy zakupić tam mieszkanie. Jednak przeraża nas trochę nadajnik sieci komórkowych. Co o tym myślicie?

Tak naprawdę, to nie ma badań, które potwierdzaja szkodliwość tych nadajników. Ale nie ma także badań, które wykluczają taka możliwość.
Wiem co pisze bo widzę ta niby budowę codziennie. Osiedle na przeciwko maciejka jest budowane solidnie A to żal mówić jak było klejone i robione. Wystarczy kilka dni deszczu i woda stoi w garażach. Ten blok od ulicy jest cały do remontu w środku podobno nic się nie schodzi że sobą jestem zdziwiona że w takiej cenie ktoś kupuje tak tanio robione mieszkania
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co do szkodliwości kilka rodzin mieszka tu od wielu wielu lat i nie wiążą swoich powszechnie występujących chorób z nadajnikiem więc to nie jest jakiś duży problem

Proszę lepiej przyjechać w deszczowe dni zobaczyć jak woda stoi w garażach lub podejść bliżej i zobaczyć elewację
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My niestety skusiliśmy się ze względu na lokalizacje i cene i możliwość kupna indywidualnego garażu (główna karta przetargowa) aczkolwiek mamy coraz więcej wątpliwości.... ktos może jeszcze wyrazić swoje opinie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam jakich wątpliwości konkretnie ? Także planuje tam zakup mieszkania, glownie ze wzgledu na garaż i lokalizacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prosze podjechac do Straszyna i popytac o tego dewelopera... Dobrze radze
Szczerze odradzam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze odradzam. Prosze o zostawienie swojego e-maila, wytlumacze priv
Deweloper Andrzej nie wygląda zbyt profesjonajnie. Ale w czym jest największy problem?
Prosze podac maila, napisze wszystko w wiadomosci prywatnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magdalenakisiel1992@gmail Poproszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry