Widok
My kupilismy mieszkanie wbudynku nr 2. Od czerwca nic sie tam nie dzieje. Deweloper poinformował nas, ze jest problem z pracownikami i jest małe opoznienie w budowie.
Oprocz wyzej wymienionych infirmacji nie wiemy nic wiecej. Deweloper milczy, jak by próbował cos ukryc. Blagam czy jest tutaj ktos kto kupic mieszkanie w budynku nr 1 lub 2 i posiada wiecej informacji na temat budowy i odbioru mieszkan?
Oprocz wyzej wymienionych infirmacji nie wiemy nic wiecej. Deweloper milczy, jak by próbował cos ukryc. Blagam czy jest tutaj ktos kto kupic mieszkanie w budynku nr 1 lub 2 i posiada wiecej informacji na temat budowy i odbioru mieszkan?
dokladnie!!!! deweloper ktory nie odbiera tel odklada sluchawke itd itp to skandal...miga sie od opdpowiedzi a wy ludzie daliscie pieniadze wlasne blagam i wy przepraszacie grzecznie a ten rzuca sluchawke???nie odpowiada kreci...?ludzie mieli odbior w kwietniu a jest wrzesien!!! i boja sie zadzwonic??/haaaaalo ludzie!!!!!
co sie dzieje???????OD 4 msc nikogo tam na budowie nie ma..,....pogoda piekna powinni robic a tu cisza zywej duszy nie ma wspolczuje jak zacznie lac jesien w gumowcach ludzie beda bo jak te bloto tam i dziury to wspolczuje....a pracownikow nie ma....nie ma kasy nie ma robotnikow proste...a gdzie kasa????zaplacona przez kupujacyh????pytanie do dewelopera brawo deweloper!!!! cwaniak
Przyszły mieszkaniec z bloku nr. 2 Podaje nr. do kontaktu 505113053.Żeby trochę uspokoic Państwa byłem wczoraj i dzis na budowie. Rozmawialem z jednym z mieszkańców z bloku nr1. O dziwo pełno robotników, pytalem sie jednego z nich to wczoraj było 9 ciu. Podobno od tygodnia taka ekipa pracuje i sie uwija. Dziś dodatkowo spotkalem Pana dewelopera
Pracownicy sie uwijali. Częśc w pierwszym bloku, częśc w drugim. Teraz fakty oby prawdziwe. 1 wszy blok, robotnicy mają podokanczac rzeczy w dwa tygodnie. Wszystko gotowe ma byc do konca października wraz z zagospodarowaniem terenu. Podobno geodeta robił pomiary. Problem jest taki ze na razie popsuła się koparka. Blok nr 2, bedzie mozna tam wejśc pod koniec października a termin końcowy do oddania to prawdopodobnie koło grudnia. Pan dewelper zapewnił mnie że idą teraz całą parą. Mam nadzieje i oby bo nerwy były już trochę na wykończeniu. Trzeba teraz jeździć, kontrolować i nie pozwolić na dłuższe przerwy. Chętnie podziele się opiniami.