Widok

Inwestycja Słoneczny Stok Maćkowy

Witam.Czy ktoś coś słyszał o tej inwestycji? Dwa kameralne budynki przy ul. Elżbiety Zawackiej w Gdańsku Maćkowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, czy możecie Państwo się wypowiedzieć jak sytuacja wyglada na ten moment. Jaki jest stan budynku po 2 latach, czy jest jakiś plan na zagospodarowanie tereny

Witam

Czy coś się wyjaśniło z inwestycją ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

505050004 dopiero teraz znalazlem to forum. Mam kupione mieszkanie w bloku przy antenie. Zero kontaktu, kluczy brak. Prosze o kontakt

Niestety moje osiedle też miało pewne niedociągnięcia, ale kilka prowizorek zostało ogarnietych w ciągu pół roku. Koleżanki ciotka walczyła z tym deweloperem czy tym Co zaginął nie wiem dokładnie kilka lat o akt notarialny dlatego wasze śmieci są problemem bo to nie jest sytuacja przejściowa. Wystarczy regularnie się zrzucac na wywóz i wtedy by to inaczej wyglądało, albo walczyć o swoje na drodze sądowej. Współczuję, ale to nie zmienia faktu że zaraz wprowadza się ludzie do 2 bloku i też będą generować śmieci i co wtedy?też będą mogli jedynie przeprosić bo ich śmieci to dopiero na głównej będą latać....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Osiedle sloneczny stok gdansk mackowy

Grupa na fejsie juz dawno jest pod inna nazwa :)

Przykro mi i mam świadomość, że obecny stan rzeczy dla sąsiadów nie jest ani pod względem sanitarnym ani estetycznym do zaakceptowania. Wcale się Państwu nie dziwię bo mnie też to irytuje. Niestety na roznoszący śmieci wiatr oraz zwierzęta nie mamy wpływu. Nam też się to nie podoba Panie Arturze. Dzwoniłem w tej sprawie do zajmujących się wywozem śmieci instytucji i niestety wszystko na razie jest jeszcze w rękach dewelopera. Nic sami nie możemy zrobić w tej sprawie (podpisać umów na wywóz śmieci na własną rękę). Niestety pozostaje cierpliwie czekać i mieć nadzieję, że nasz wspólny koszmar się skończy. Pozdrawiam.

Trochę się interesuję tematem :)

Artur daj im już spokój;) zaraz jesień jak zaczną przychodzić do nich myszy i nasi inni sąsiedzi szybko zaczną trafiać do kontenera;)jeszcze może kota im wypożyczysz i zarobisz;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mamy wszyscy wam współczuć? Trzeba było sprawdzić dewelopera, z tego co wiem budynek jest zamieszkały i generuje śmieci także wystarczy zadzwonić do prsp i chcieć to załatwić... szkoda, że wszyscy wokół muszą płacić za dewelopera, który zarobił na was pieniądze i wszystko wokół ma gdzieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bez aktów własności nic nie można ustalić PRSP.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

*gdy to nie ma sami tworzycie sobie śmietnik pod klatką
Wybaczcie za błąd zapatrzylem się na wasz pelen kontener...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Macie kontener A wyrzucacie często śmieci obok lub gdy go nie ma sami tworzycie sobie są zdolni pod klatka, z konteneru śmieci się wysypuja nikt go nie wywiezie. My też mieszkamy w tej okolicy i musimy to oglądać z okien i balkonów. Gdybyście chcieli moglibyście o to zadbać nie oszukujmy się A ciągle zaslaniacie się deweloperem. Jest kilka rodzin także wszystko idzie ustalić z prsp zapewne tylko trzeba chcieć...

Widać od razu, że nie ma Pan pojęcia, co się dzieje na tej "inwestycji". Myśli Pan, że gdyby była taka możliwość ludzie śmiecili by sobie pod nosem?

To może od razu na Facebooku ustalcie czy będziecie wyrzucać śmieci na środek ulicy czy dorzucac się do śmierci sąsiadów, którzy wyrzucają te cuchnace worki pod sama klatkę brudzac przy tym całą okolicę bo gdy wieje wiatr wszystko lata. Wstyd, że macie wiatę na śmierci i nie potraficie sobie tego załatwić z prsp

Nazwa grupy na facebooku: Gdańsk - Słoneczny Stok - Zawackiej

Pozdrawiam

Uszanowanko,

w związku z coraz to nowymi wydarzeniami związanymi z inwestycją proponuje założenie grupy na facebooku. Nie znalazłem informacji na ten temat, dlatego od razu to zrobiłem

Dziś jest wielce prawdopodobne posiadanie konta na tym portalu społecznościowym, stąd taka decyzja.

Pozdrawiam

Były tylko 3 rodziny na spotkaniu A gdzie reszta ? Tych co nie było prosimy o nr tel tutaj

Witam. Jeżeli interesują się Państwo stanem wykończenia naszych mieszkań i chcą się spotkać i porozmawiać proponujemy spotkanie jutro tj. 09.07. O godzinie 17 przed budynkiem b2. Są to nasze ciężko zarobione pieniądze i uważam że trzeba coś z tym zrobić bo ktoś nas ewidentnie ma w d.... pozdrawiam

My dostaliśmy klucz. Ale to nic nie zmienia dalej są daleko w polu. Kafelki na klatce schodowej już odpadają a jeszcze nie skończyli ich robić. Dramat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0