Widok
Witam, zastanawiamy się z mężem nad kupnem jednego z mieszkań. Pani z biura już na wstępnie zaznaczyła, że były opóźnienia w terminach, wyjaśniła też skąd się wzięły, rozmawialiśmy z mieszkańcami oddanego budynku, którzy zaprzeczyli zalewaniu garaży. Najlepiej pisać negatywne komentarze jak się nie ma pojęcia o sprawie.
Pozdrawiam, sąsiadka ze Słonecznego Stoku :)
Pozdrawiam, sąsiadka ze Słonecznego Stoku :)
2018-12-28 10:47:41
Argumenty takie ze to szmira. Gdzie chca stawiac kolejne bloki? Gdzie parking? I ta antena obok budynku
Mnie bawi do łez fakt, że na wizualizacji macie dużo miejsc parkingowych i pas zieleni A budynki niemal stykaja się z drogą A swoje auta parkujecie gdzie się tylko da bo droga to 1 wielkie bagno. Nie można mieć pretensji do negatywnych komentarzy tylko Dlatego że kupiło się mieszkanie które może w państwa ocenie jest super Ale każdy kto mieszka w okolicy i widzi jak to jest budowane z dobrej woli chce ostrzec ludzi. Skoro nie każdy dojdzie do afery że straszyna to może tutaj chociaż czegoś się dowie..
Kogo tak interesuje, gdzie co będzie,ze jest błoto ,nie będzie parkingów,nie ma papierów .Ludzie mieszkacie tam gdzie mieszkacie to sie nie wcinajcie z negatywnymi komentarzami.Nikt nie musi byc kretynem ze kupil tam mieszkanie.Idealnie nie bedzie za ta cene i dobrze o tym niektorzy wiedzieli.Wody w garazach nie ma,w srodku mieszkania sa w miare dobrze zrobione, a to ze jest bloto ,to jest na razie teren budowy, ze jest krzywo kostka polozona ,kupa smiechu....Opoznienia są i bedą nawet u dużych deweloperow.Niektorzy nie maja cisnienia zeby od razu tam mieszkać.To zalezy od prywatnej sytucji kazdej rodziny...
W ostatnim czasie jestem na inwestycji co drugi dzień... Elektryk działa, przyłącza wodno kanalizacyjne już zrobione, tynkarze jadą od ostatniego piera także w środku lecą pełna para... Na zewnątrz w jednym budynku parkingi już zrobione w drugim jest już położony kawałek pod garażami... Po nowym roku ma być zrobiona reszta kostki... Fak faktem woda się zbiera. Ale studzienki rozsaczalne są już zrobione, nie sa jeszcze podlaczen gdyż muszą wyschnac łączenia kręgów... Także niedługo do atakowania inwestycji zostanie tylko sama droga dojazdowa. Ale myślę że to też zostanie niedługo zrobione.