Widok

Inwestycja Słoneczny Stok Maćkowy

Witam.Czy ktoś coś słyszał o tej inwestycji? Dwa kameralne budynki przy ul. Elżbiety Zawackiej w Gdańsku Maćkowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczni agenci wciskaja kit ze wszystko idzie dobrze?

Właśnie zastanawiam się nad kupieniem tam mieszkania ale poczytałam to forum i mam pewne obawy... powiedzcie jak wyglada teraz sytuacja ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobnie było w straszynie i na pięknym gadaniu się skończyło. Jechałem codziennie z pracy i nigdy więcej niż 2 osoby w 2 budynku nie widziałem

Pracownicy sie uwijali. Częśc w pierwszym bloku, częśc w drugim. Teraz fakty oby prawdziwe. 1 wszy blok, robotnicy mają podokanczac rzeczy w dwa tygodnie. Wszystko gotowe ma byc do konca października wraz z zagospodarowaniem terenu. Podobno geodeta robił pomiary. Problem jest taki ze na razie popsuła się koparka. Blok nr 2, bedzie mozna tam wejśc pod koniec października a termin końcowy do oddania to prawdopodobnie koło grudnia. Pan dewelper zapewnił mnie że idą teraz całą parą. Mam nadzieje i oby bo nerwy były już trochę na wykończeniu. Trzeba teraz jeździć, kontrolować i nie pozwolić na dłuższe przerwy. Chętnie podziele się opiniami.

Przyszły mieszkaniec z bloku nr. 2 Podaje nr. do kontaktu 505113053.Żeby trochę uspokoic Państwa byłem wczoraj i dzis na budowie. Rozmawialem z jednym z mieszkańców z bloku nr1. O dziwo pełno robotników, pytalem sie jednego z nich to wczoraj było 9 ciu. Podobno od tygodnia taka ekipa pracuje i sie uwija. Dziś dodatkowo spotkalem Pana dewelopera

brawo pani pan anonim popieram to sa jaja i skandal................

brawo pani pan anonim popieram to sa jaja i skandal................

panie michale brawo...ma pan racje porazka jest wzresien..to jest tam skandal caly czer lip i sierp nic ani jednego robotnika farsa jakas....coz wspolczuje ....pewnie to kidys nastapi ale nerwow i czasu ci ludzie naduzyja....

hahahaaha ot oddali 1 lipa hahaahaha kon by sie usmial

pon terminie 4 miesiace.....i co dalej??????ciemno wszedzie glucho wszedzie co to bedzie?>??????????????co to bedzie?

co sie dzieje???????OD 4 msc nikogo tam na budowie nie ma..,....pogoda piekna powinni robic a tu cisza zywej duszy nie ma wspolczuje jak zacznie lac jesien w gumowcach ludzie beda bo jak te bloto tam i dziury to wspolczuje....a pracownikow nie ma....nie ma kasy nie ma robotnikow proste...a gdzie kasa????zaplacona przez kupujacyh????pytanie do dewelopera brawo deweloper!!!! cwaniak

dokladnie!!!! deweloper ktory nie odbiera tel odklada sluchawke itd itp to skandal...miga sie od opdpowiedzi a wy ludzie daliscie pieniadze wlasne blagam i wy przepraszacie grzecznie a ten rzuca sluchawke???nie odpowiada kreci...?ludzie mieli odbior w kwietniu a jest wrzesien!!! i boja sie zadzwonic??/haaaaalo ludzie!!!!!

i jak woda jest wszystko ok????? watpie zimna tak ale reszta w d*pie czarnej widzicie jakichs pracownikow na budowie?????smiechu warte wspolczuje rok to malo...dziwne to wszystko

Bardzo chętnie się spotkam. Myślę że sytuacja jest bardzo niepokojąca, trzeba omówić plan działań. Proszę podać swój nr tel do kontaktu.

J.
2018-09-10 10:17:58
Czy jest ktos chętny na spotkanie z przyszlych mieszkanców zeby porozmawiac o zaistnialej sytuacji i omówić plan działania, ruszyc coś w tej sprawie?
prosze o kontak pilny sasiadka nr podalam na forum

bardzo chetnie prosze o pilny kontakt...moj nr tel....880713497 prosze o nr tel panstwa

Czy jest ktos chętny na spotkanie z przyszlych mieszkanców zeby porozmawiac o zaistnialej sytuacji i omówić plan działania, ruszyc coś w tej sprawie?

To nie tylko ona bo i pan agent też twierdził że ekipa budowlana da rade wszystko ogarnąć i te teksty że trzeba się śpieszyć i wpłacać nie małą zaliczkę. Mnie już nawet zaniepokoił e-mail samego dewelopera.

To nie tylko ona bo i pan agent też twierdził że ekipa budowlana da rade wszystko ogarnąć i te teksty że trzeba się śpieszyć i wpłacać nie małą zaliczkę.

Po kilku wizytach na budowie wiedziałem że to bedzie mina. Wspólczuje tym którzy się dali nabrać. Serdeczne pozdrowienia dla pani agentki ktora tak pięknie kłamała.