Widok
Pracownicy sie uwijali. Częśc w pierwszym bloku, częśc w drugim. Teraz fakty oby prawdziwe. 1 wszy blok, robotnicy mają podokanczac rzeczy w dwa tygodnie. Wszystko gotowe ma byc do konca października wraz z zagospodarowaniem terenu. Podobno geodeta robił pomiary. Problem jest taki ze na razie popsuła się koparka. Blok nr 2, bedzie mozna tam wejśc pod koniec października a termin końcowy do oddania to prawdopodobnie koło grudnia. Pan dewelper zapewnił mnie że idą teraz całą parą. Mam nadzieje i oby bo nerwy były już trochę na wykończeniu. Trzeba teraz jeździć, kontrolować i nie pozwolić na dłuższe przerwy. Chętnie podziele się opiniami.
Przyszły mieszkaniec z bloku nr. 2 Podaje nr. do kontaktu 505113053.Żeby trochę uspokoic Państwa byłem wczoraj i dzis na budowie. Rozmawialem z jednym z mieszkańców z bloku nr1. O dziwo pełno robotników, pytalem sie jednego z nich to wczoraj było 9 ciu. Podobno od tygodnia taka ekipa pracuje i sie uwija. Dziś dodatkowo spotkalem Pana dewelopera
co sie dzieje???????OD 4 msc nikogo tam na budowie nie ma..,....pogoda piekna powinni robic a tu cisza zywej duszy nie ma wspolczuje jak zacznie lac jesien w gumowcach ludzie beda bo jak te bloto tam i dziury to wspolczuje....a pracownikow nie ma....nie ma kasy nie ma robotnikow proste...a gdzie kasa????zaplacona przez kupujacyh????pytanie do dewelopera brawo deweloper!!!! cwaniak
dokladnie!!!! deweloper ktory nie odbiera tel odklada sluchawke itd itp to skandal...miga sie od opdpowiedzi a wy ludzie daliscie pieniadze wlasne blagam i wy przepraszacie grzecznie a ten rzuca sluchawke???nie odpowiada kreci...?ludzie mieli odbior w kwietniu a jest wrzesien!!! i boja sie zadzwonic??/haaaaalo ludzie!!!!!