Widok

Inwestycja Słoneczny Stok Maćkowy

Witam.Czy ktoś coś słyszał o tej inwestycji? Dwa kameralne budynki przy ul. Elżbiety Zawackiej w Gdańsku Maćkowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj przejeżdżałem obok budynków widziałem aż dwóch pracowników którzy coś robili także...może coś się ruszy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie życzę Pani źle ale obawiam się że bezie powtórka że Straszyna. Tam ludzie podobno mieli niemal wszystko została kosmetyka A i tak ich wykiwal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

My kupilismy mieszkanie wbudynku nr 2. Od czerwca nic sie tam nie dzieje. Deweloper poinformował nas, ze jest problem z pracownikami i jest małe opoznienie w budowie.
Oprocz wyzej wymienionych infirmacji nie wiemy nic wiecej. Deweloper milczy, jak by próbował cos ukryc. Blagam czy jest tutaj ktos kto kupic mieszkanie w budynku nr 1 lub 2 i posiada wiecej informacji na temat budowy i odbioru mieszkan?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawy jestem bo wątek przycichl jak tam budowa bo widzę że dużo ludzi mieszka bo po balkonach widać A drzwi w 1 budynku od tygodnia stoją rozwalone i chyba nie ma im kto naprawić.współczuję tym co mu zaufali ale fakt jeśli ktos ich nie sprawdził i nie przyjechał na miejsce mógł uwierzyć że budowa bezie solidna A wokół bloków będzie pas zieleni i parkingi- fantazji przy wizualizacji na stronie nie można im odmówić;)

Przecież już są odbiory po terminie

Póki co widziałem chyba dwa zamieszkałe mieszkania ale generalnie to lipa nie mówię tego złośliwie ale bardzo źle to wygląda nie ma informacji w postaci tablicy jak byłem to nie było, ''budowa'' nie ogrodzona w żaden sposób teraz latem gdy tak ciepło to robotników nie widać, Miałem kupić mieszkanie w bloku drugim tym jeszcze nie zrobionym to fantastyczni agenci nieruchomości zapewniali mnie że do końca czerwca uda się blok wykończyć i oddać do użytku a na dzień dzisiejszy to nawet nie jest ocieplony. Byłem w środku to wygląda tak ze w środku nic się nie dzieje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cyba ludzie już mieszkają tylko pytanie czy mają już odbiory i papiery

I jak tam postępy na budowie?
Dobrze ze ja sie nie wkopalem. Bardzo lipnie to wyglada. A o zaliczke bym wlczyl wkoncu to duze pieniadze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
My po sprawdzeniu dokładnym nieruchomości - historii inwestora, jakości wykonania, materiałów i terminów - zrezygnowalismy. Nawet o zaliczkę nie walczymy, szkoda nerwów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie mają pretensje o złe komentarze wiadomo zapłacone to niezbyt miło się to czyta ale przecież tu nawet pojawili się ludzie że Straszyna gdzie działy się cyrki. Nikt nie ma w interesie obrażania inwestycji ale jeśli się widzi te bloki lub zna historię oszukanych ludzi to po prostu się to opisuje nie na się na co obrażać. Tylko maciejka nawet osiedle południowe ekolanu szło jak świeże bułeczki blok za blokiem się budował.

A czemu taka roznica w cenie? Za duzo niewiadomych. Co pytalem o nieruchomosc agenta to nic nie wiedzial. Lipa

Piszą o Maciejce, bo jest zaraz obok i jest z czym porównywać. A tak się składa, że między tymi osiedlami na prawdę jest przepaść. Pozdrawia zadowolony z wyboru mieszkaniec osiedla Maciejka ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak będzie pracować więcej robotników to może się wyrobią .To jest główny problem tego miejsca, ale słabo to wygląda .Trzeba cisnąć Pana dewelopera ...

Początek lipca jako termin oddania pierwszego bloku realne?

Cały czas na forum dotyczącym tego osiedla ktoś pisze o Maciejce ,a co to osiedle jest idealne?Nie wiem czy ktoś po złości wypisuje te negatywne komentarze ?może z sąsiedztwa.W blokach dużo się dzieje,montowane sa okna w drugim budynku ,bramy garażowe,wykończenia wewnątrz więc się dzieje .Na zewnątrz prace mają być zakończone do końca września..Osobiście często tam jeżdze i doglądam bo kupuje tam mieszkanie .Może trzeba poczekać z tymi negatywnymi komentarzami.Jezeli będą opóźnienia to wtedy można narzekać.... i wyciągać wnioski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo dobrze. Obie inwestycje w podobnym czasie słoneczny stok robili nawet gdy zima nie pozwalała byleby coś kleic maciejka przerywala pracę. Efekt jest taki że w słonecznym nic nie jest skończone A maciejka zaraz bierze się za 5 blok;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno nadzór budowlany bezie tym zainteresowany

Na czerwiec nadal sytuacja wygląda tak że bloki nie mają wody i kanalizy. Dodatkowo oszust musiał sprzątać burzowke bo sobie poprowadził ja przez działki innych nie pytajac nikogo o zdanie A lokalni mieszkańcy wiedzą z kim mają do czynienia i patrzą mu dokładnie na ręce więc niech nie myśli że znów zrobi cos po cichu bo kłamstwo ma krótkie nogi. Ogólnie bardzo współczuję ludziom którzy dali mu się nabrać.

Mieszkanie kupiliśmy w marcu. Wg dewelopera, wszystko bedzie w terminie, znaczy do końca czerwca będzie przekazanie mieszkań. Jednak my szczerze w to wątpimy. Nic się nie dzieje w budynku nr 1 i jego otoczeniu.