Widok

Inwestycja Słoneczny Stok Maćkowy

Witam.Czy ktoś coś słyszał o tej inwestycji? Dwa kameralne budynki przy ul. Elżbiety Zawackiej w Gdańsku Maćkowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego? Poproszę o nr tel do zawiedziony

Jak to dlaczego? Wystarczy porównać obietnice z tym co na miejscu się dzieje (a raczej nie dzieje) i dowód gotowy. Pozdrawiam wszystkich oszukanych :-(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja co tydzień wchodzę do środka i się dzieje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem obecny często na budowie i robotnicy ciągle pracują, droga została utwardzona wstępnie. Ostatnio pracowała ekipa kolo 10 osób. Nie mysle ze jestem oszukaną osobą ale zawiedzioną ze są dosyć spore opóźnienia. Pozdrawiam piszących takie rzeczy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć, czy powstają może gdzieś w Trójmieście jakieś niekameralne budynki? Bo przejrzałem już chyba 100 inwestycji i wszędzie budynki są kameralne, a ja bym chciał w niekameralnym mieszkać. Ktoś coś może doradzić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pogadamy jak nie będziecie mogli doczekać się przeniesienia własności. Pozdrawiam.

Dokładnie, proszę uzbroić się w cierpliwość, bo wykończenie budynków to "pikuś" w porównaniu z tym, co czeka tego pseudo dewelopera w urzędach w związku z odbiorami, a później z przeniesieniem własności, które daję sobie rękę uciąć znacznie się opóźni. Nie życzę Państwu źle, proszę po prostu trzymać rękę na pulsie i mu nie ufać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale dostał Pan akt własnosci?

Już rok czekam .

Nie wiem czy Słoneczny Stok jest kameralny czy nie ale jeżelu jest Pan amatorem ekstremalnych wrażeń to zapraszam. Deweloper A. R. potrafi ich dostarczyć aż nad to.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak może być akt własnosci jeśli jeszcze nie dokończyli budowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I faktycznie jest to porażka. Mamy maj 2019 r. a deweloper z miesiąca na miesiąc zwodzi odnośnie odbiorów. Nie mówiąc już o drodze której nie będzie bo Pan R. ma tylko 20% udziału w niej i nic z nią nie zrobi. Może po przeniesieniu własności na swój rachunek ją zrobimy. Jeżeli macie zdrowe zmysły omijajcie tą "inwestycję" szerokim łukiem.

No i dlatego go nie ma. Niby przeniesienia mają być na koniec czerwca. Nie wierzę już w ani jedno słowo pana R. Z wieloma rzeczami zostaliśmy oszukani.

Witam, czy ktoś z mieszkanców 1 budynku może napisać kiedy mają Państwo odbiory i czy to realne?. Podobno to termin konca maja ale ja tego osobiscie nie widzę..Wydaje mi się że bedzie tak jak ktos pisał na forum że czas finalnego odbioru to 2 do 3 lat od daty zakupu mieszkania.

Mamy opóźnienie juz prawie rok. I szybko się to raczej nie zmieni.

Czy w b2 ktoś już odebrał klucze?

Jakimi np?

proszę uważajcie nie liczcie na niego od razu prawnik i odstąpienie od umowy !!!!!!!

Nie ma co liczyć na szybkie akty , znam Pana Andrzeja , straszny człowiek kupiliśmy mieszkanie w Straszynie od niego i jego wspólnika ,masakra czekaliśmy 3 lata na akt notarialny i to po wielkich aferach i musielismy sami wykańczać nasz blok do odbioru , Nigdy więcej , teraz po rza kolejny zmienił firmę ze Słonecznego Stoku sp zo.o. na Południowy Stok sp . zo.o. . wycofujcie się jak jeszcze możecie ----
U tego człowieka jak bedziecie mieli odbiór i akty w 2020 roku to będzie naprawde wyczyn . Jest Maj 2019 i zobaczcie jaki jest postęp prac ---- ŻADEN --- .

kompletnie nie wiesz co piszesz człowieku :(

Skąd to wzięte że zmienił firmę na południowy stok ?