Widok
Na stronie zamieścili oficjalny komunikat. Wygląda, że forum wzbudza niepotrzebne plotki -> http://osiedle-slonecznystok.pl/
Z zona chcielismy tez kupic tam mieszkanie. Bylismy ogladac blok pod koniec marca i posredniczka wspominala ze do pierwszego bloku klucze oddadza czesci lokatorow juz pod koniec kwietnia reszta do konca czerwca. Blok obok mial oddac klucze lokatorom do konca wrzesnia. Z racji twgo ze blisko mieszkamy to wstrzymalismy sie z decyzja i postanowulismg obserwowac budowe. wedlug nas tak hak bylo na koniec marca tak jest i dzisiaj. totalnie nic sie nie zmienilo. Czy mozecie powiedziec czy wogole ktokolwiek dostal klucze do jakiegokolwiek mieszkania ? porownujac do osiedla obok to MEGA PRZEPASC. Wspolczuje wszystkim ktorzy tam dokonali zakupu mieszkania.
Coraz więcej znaków zapytania... Mam złe przeczucia. Standard wykonania "skopiowali" ze strony Osiedla Maciejka, które powstaje obok!!! Raczej materiał, z którego zrobione są ściany nie jest silikatem a dodatków z tytancynku też nie widziałem:) To jakieś kpiny. Porównywałem oferty tylko kilka minut, decyzja padła na Maciejkę
Wg. agentki z biura Tyszkiewicz deweloper do końca maja ma zapewnić pełne przyłącze wody. Ponoć rozpoczynają się już pracę montażowe przyłącza wody i kanalizacji do budynku. Czy ktoś z Państwa się orientuje czy tak faktycznie jest? Zastanawiamy się nad rezygnacją, już pal licho tą kwotę rezerwacyjną. Czy ktoś z Państwa ma jeszcze informacje o jakiś niejasnościach?
Niestety deweloper budował bloki również zima gdy pogoda nie pozwalała na te prace to wszystko wytrzyma parę lat. 2 blok w środku to całkowita kaplica źle wykonany i niestety do garaży w 1 bloku wlewa się woda gdy kilka dni pada. To wszystko jest klejone na słowo honoru. Deweloper uprawia samowolke z którą walczą tutejsi mieszkańcy np burzowke poprowadził przez działki nie pytając właścicieli o zgodę. Ceny ma naprawdę na dobrym poziomie ale jakość wykonania tragiczna nie wiem skąd weźmie odbiory. naprawdę jeśli ktoś nie kupił tam mieszkania to dobrze zrobił. Z resztą najbardziej śmieszy nas wizja parkingów i zieleni wokół bloków bo przecież na każdej działce stoi blok obok są cudze działki i droga nie wiem dlaczego ludzie myślą że znajdzie się tam miejsce na parking i zieleń. Deweloper nigdy nie rozmawiał z mieszkańcami notorycznie syfi drogę i ma wszystko w poważaniu próbuje drogo ludziom sprzedać szmelc