Widok

Iron Repair prostownica opinie

Witam

potrzebuję opinii na temat prostownicy Iron Repair
jest to prostownica prostująca włosy za pomocą podczerwieni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to nie jest prostownica do prostowania włosów. nie wydziela ciepła. jest to kuracja dla włosów zniszczonych wysuszonych po prostowaniu zwłaszcza. technologia zastosowana to podczerwień i ultradzwięki. podczerwien i ultradzwięki rozbijaja na zastosowana odrzywke w układzie molekularnym co powoduję szybsze wchłanianie jej w strukturę włosa i odbudowywuje je.efekt widoczny juz po 1-2 zastosowaniu. ale jeszcze raz powtarzam NIE PROSTUJE WŁOSÓW. POZDRAWIAM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę tutaj - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/inoar-black-diamond-prostownica-do-wlosow.html Koszty prostownicy nie są najniższe, takich z podczerwienią, ale przynajmniej kupujecie coś, co nie będzie mieć negatywnego wpływu na włosy. Wybór solidnego rozwiązania pod tym względem ma kluczowe znaczenie i każdy element powinien być tutaj rozsądnie dopasowany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry przykład rozwiązania - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/fox-samba-prostownica-do-wlosow-z-jonizacja-i-podczerwienia.html Fajna półka jakościowa, z podczerwienią. Uwierzcie mi, że lepiej kupić sprzęt o lepszych parametrach. Na bank to później docenicie. Mniej problemów i brak tak negatywnego wpływu na włosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zioła na hermoroidy (9 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

do góry