Widok

Iuliia M. - ocena

Delta OSK Temat dostępny też na forum:
Z całego serca polecam OSK Delta. Jazdę samochodem zaczynałam zupełnie od zera i na początku bardzo się stresowałam. Miałam szczęście jeździć z instruktorem Rafałem, który ma dużą wiedzę, ogromną cierpliwość i indywidualne podejście do kursanta. Jest życzliwy, pełen pozytywnej energii i ma świetne poczucie humoru, dzięki czemu jazdy były lekkie, przyjemne i bez stresu. Rafał jest wymagający i bardzo dokładny, ale wszystko tłumaczy w prosty i jasny sposób. Zwraca uwagę nawet na najmniejsze błędy i zawsze uważnie obserwuje jazdę, jest w pełni skupiony na kursancie i na drodze, co daje poczucie bezpieczeństwa. Uczy jazdy z myśleniem, nie tylko "pod egzamin". Egzamin wewnętrzny był trudniejszy niż państwowy, który zdałam za pierwszym razem, co pokazuje wysoki poziom przygotowania. Dziękuję całemu zespołowi OSK, a szczególnie instruktorowi Rafałowi, za profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam z czystym sumieniem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za opinię:))
Super zdany egzamin za pierwszym podejściem:)
Gratulacje i życzymy powodzenia:)

Odpowiedź obiektu

Odpowiedź obiektu

Odpowiedź obiektu

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

do góry