Widok
Iwonka - ocena
Jesli jestes w ciazy lepiej odpusc sobie wizyte u tego pana. Ostrzegam wszystkie kobiety! Doktor gra oczytanego i pewnego siebie a nie byl w stanie policzyc wieku ciazy ... juz po chwili rozmowy wiesz ze to nie jest lekarz ktoremu mozesz zaufac. Ciążę prowadzę gdzie indziej. Do doktora trafiłam bo potrzebowalam antybiotyk na już i byla to jedyna opcja w weekend. Mialam antybiogram wiec mial tylko dobrac odpowiedni lek pod ciaze. No i wybral ale taki ktory w ciazy nie jest pierwszym wyborem i moze byc niebezpieczny dla dziecka. Oczywiscie sprawdzilam to przed wzieciem leku i udalam sie po drugą opinię na sor. Lekarz na sorze potwierdzil moje watpliwosci i przepisal odpowiedni lek za co jestem mu ogromnie wdzieczna. Na wizycie dr Piatkowski zaczal tez czepiac sie lekow ktore przyjmuje i kazal je wszystkie (!) odstawic, w tym steryd z ktorego mialam wedlug niego zejsc w 4 dni. Lekarz prowadzacy potwierdzil ze mogloby to doprowadzic do wstrząsu nadnerczowego... nie chce myslec co mogloby sie wydarzyc gdybym straciła czujnosc.. widac ze doktor nie ma doswiadczenia w prowadzeniu ciąż bardziej wymagacych z invitro. W trojmiescie sa dobrzy ginekolodzy ale to nie ten adres!