Widok

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ????

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
witam
chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ?
mam wymagania chcę aby auto miało automatyczną skrzynie biegów, jasna tapicerka lecz nie koniecznie w ciemnych kolorach i aby było w sedanie /limuzyna, ujdzie kombi, z rocznika powyżej 2000 r. do 25 tys zl. I gdzie polecaccie go kupić giełda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Saab, nie ma nic lepszego ;)
no chyba, że S Klasse
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Peugeot 5008 jeśli interesuje cię suv. U mnie służy za auto rodzinne i jestem zadowolony. Komfortowe fotele, duży bagażnik, możliwość wstawienia dwóch dodatkowych siedzeń. Silnik mocny, ale oszczędny no i świetna intuicyjna deska rozdzielcza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

To obejrzyj sobie tego tego fiata za pół ceny...ciekawe czy zdecydujesz się na kupno, powodzenia :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja właśnie się teraz też nad Peugeotem zastanawiam, wpad mi w oko 2008, jest też teraz w dobrej cenie bo jest wyprzedaż rocznika i chyba sobie sprawę, bo stare auto ledwo się trzyma, a jednak ofertę mają bardzo korzystną więc warto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aż dziwię się, że nikt nie wspomniał o marce volvo. Przecież samochody te jeśli dobry rocznik i mocno nie wyeksploatowane, rzadko potrzebują serwisu, a jeśli by nawet to funkcjonują takie dobra jak np. abcarserwis. pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

S60 2.4 bezyna 170KM.
Plusy:
- dobry silnik, bardzo trwały
- auto eleganckie (szczególnie w wersji jasne skóry których jest mnóstwo)
- nie ma strachu, że ukradną.
- tanie w zakupie

BMW, Audi, VW? Sorry, bez AC i alarmów bałbym się to zostawić.
Volvo nie bierze nikt. Sam swoim nawinąłem 150 tkm i sobie chwalę wzglednie.

Minusem jest droższe w utrzymaniu, ale takie 2.4 benzyna 170 w gazie będzie wdzięczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież to jakiś stary trup , rozumiem żeby jeszcze był oszczędny i bezawaryjny , ale kupować starego trupa na którego trzeba pakować kasy więcej niż jest wart to bezsens.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Hyundai Sonata . Ciche autko w sam raz do gazu. Bez awaryjne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajna jest oferta wyprzedaży rocznika 2017 toyoty :) http://www.toyota.zabrze.pl/campaigns/promocje.json - ja ''upolowałam'' Yariskę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

żadnych giełd czy komisów. Tylko samochód z salonu - i nie mówię tutaj o nowym modelu, bo np. w salonie Carolina Toyota Wola można kupić też samochód używany. A to jest przynajmniej sprawdzone miejsce, a nie tak jak giełda czy komis
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracuje w serwisie i są tu lakierowane auta nowe nie sprzedane jeszcze uszkodzone przez pracowników lub laweciarzy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję sprawdzić też auta od HYundai-a. Na przestrzeni ostatnich kilku lat wypuścili kilka naprawdę interesujących modeli w każdym segmencie, zarówno małych, miejskich aut, sedanów czy miejskich suvów itd.
Myślę, że Hyundai powinien być brany pod uwagę, bo stosunek ceny do jakości w jego przypadku jest na bardzo dobrym poziomie. Specyfikację poszczególnych modeli można tutaj sprawdzić: http://nordauto.hyundai.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie się szalenie podoba marka Mini- jak dla mnie idealna dla kobiety. Zastanawiam się tylko który model wybrać Pacemana czy Countrymana, Oba modele bardzo mi się podobają, jadę w tym tygodniu jak maz wróci do Bawaria Motors Mini i zob aczymy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Psują się na potęgę , ale skoro stać cię na nowego mini to na naprawy też uzbierasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a nie zastanawiałeś się nad tym aby sprowadzić samochód z USA? Oni mają o wiele lepiej wyposazone samochody, a do tego jeszcze wychodzi to wbrew pozorom taniej. Zerknij sobie na usaimport.pl - tam u nich masz wszystko fajnie opisane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

dziś oglądałam filmik gdzie porównują Smart Kid Belt własnie s fotelikiem, widac bardzo wyraźnie różnice, w SKD dziecko jest zdecydowanie bezpieczniejsze, nie nurkuje podczas zderzenie, zaskoczona jestem bo dotąd myślałam że fotelik jest bezpieczna a tu takie niepozorne urządzenie i prosze, super jest ten Smart Kid Belt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

przed chwilą byłaś w innym wątku mechanikiem z Bawaria Motors niejakim gejzer-em , ja tam rozumiem że w dzisiejszych czasach to ch... tam z płcią , ale naprawdę w tym BMW muszą cienko prząść że łakomią się na kryptoreklamę w forum trójmiasta...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaraz, ale kto powiedział, że w salonie Bawaria Motors MINI mają tylko nówki? Nieprawda, sama byłam jakiś czas temu oglądać używane mini coopery, w salonie w Gdańsku i wiem, że można u nich kupić używany samochód, bardzo dobrej jakości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy ma swoje upodobania i preferencje co do kupna auta ja od zawsze jeździłem toyotą i do tej pory tak jest. Pamiętam jeszcze za dzieciaka jak ojciec jeździł corollą V, chyba z 10 lat miał to auto jak nie więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mercedes cls trochę się dołoży ale warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (7 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry