Widok

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ????

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
witam
chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ?
mam wymagania chcę aby auto miało automatyczną skrzynie biegów, jasna tapicerka lecz nie koniecznie w ciemnych kolorach i aby było w sedanie /limuzyna, ujdzie kombi, z rocznika powyżej 2000 r. do 25 tys zl. I gdzie polecaccie go kupić giełda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja od wielu lat jeżdżę już tylko Toyotą. To samochody mało awaryjne, bezpieczne i dające komfort jazdy. Salon w Gdyni https://www.toyota.gdynia.pl/ ma w ofercie najnowsze modele, ale też klasyki. Polecam się zapoznać i odwiedzić na jazdę próbną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samochody z USA doskonale się sprawdzają. Polecam firmę SP Automotive, która sprowadza auta zza oceanu. Transakcja przebiega szybko i sprawnie.

To nie kwestia jakie a gdzie :D Ja lubie sportowe fury ale mamy 3 dzieci wiec jedynie rodzinne sie nadawalo :D Sprawdzilismy kilka i wybralismy 7 osobowe w Bawaria Motors w Piasecznie

Jeśli zdecydujesz się na używane auto to w krótkim czasie będzie konieczna wymiana kluczowych podzespołów. Polecam w takiej sytuacji wykonać regenerację tych części w regmot - to najlepsi specjaliści w tej branży.

A może weź pod uwagę import z USA? Spełni wszystkie Twoje wymogi, a przy okazji będzie elegancko wyglądać na drodze :) Zadzwoń, zapytaj, nic nie tracisz: https://globalautoimports.eu/usa/

Ja polecam samochody BMW, to klasa sama w sobie, duża moc i niezawodne działanie, a jeśli coś się zepsuje to polecam warsztat Elektronika BMW specjalizujący się w naprawie elektroniki w autach tej marki.

Ja polecam salon KK Wojtanowicz w Gdyni, super obsługa i dobiorą auto do twoich potrzeb. Wyszłam z salonu bardzo zadowolona i polecam wszystkim znajomym.

ja bym na Twoim miejscu najpierw zajrzał do autores ogarniają temat aut naprawdę dobrze, potrafią doradzić, co się opłaca kupić i na co uważać. znają się na tym, więc warto zapytać u źródła zanim się zdecydujesz.

Jeśli szukasz czegoś pewnego z automatem, to warto zajrzeć do K&K Wojtanowicz w Gdyni mają używane auta w naprawdę świetnym stanie, po przeglądach i z jasną historią. Sama tam ostatnio oglądałam kilka modeli i wyglądały dużo lepiej niż większość z ogłoszeń. Myślę, że w Twoim budżecie spokojnie coś się znajdzie.

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (7 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry