Widok
Wybacz KaOwcu że naruszam twoją funkcję ale miałbym prożbę byś zauważył że mówimy o tej niedzieli to z tymi postanawieniami trzeba się pośpieszyć, bo wiekszość pisze z pracy i dzisiaj do max 14 jest ostateczny termin na cokolwiek, a co do mojej pomyłki to winszuje spostrzegawczości, bo ja już dzień wcześniej pisałem o Morenie i jak się pod tym podpisywałeś to nie miałeś żadnych obiekcji:))
Pozdrawiam
PS: w twoja wypowiedzi odznacza się jakąś wzmorzoną agresją, oj nie dobrze tak rano, proponuje mniej kawy, więcej harbatki ziołowej:))
Pozdrawiam
PS: w twoja wypowiedzi odznacza się jakąś wzmorzoną agresją, oj nie dobrze tak rano, proponuje mniej kawy, więcej harbatki ziołowej:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja nie KaOwiec ale chyba KO nie będzie miał nic przeciwko jak znów się wepchnę w jego bajkę i Ją dopisze, Athena dopisana, a Ty malutka jesteś naprawdę dobra, chyba Ty powinnaś to wszystko organizować, masz dar:))
Pozdrawiam...owe panie w szczególności:))
Pozdrawiam...owe panie w szczególności:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Oczywiście zapraszamy :-) Miejsce spotkania jest w miarę dokładnie opisane przez Anty'ego. A jeśli nie jesteś pewna, czy nas rozpoznasz, to mogę się z Tobą wymienić fotkami i telefonami, ale to oczywiście tylko w mailu. A na spotkanko zabrać powinnaś przede wszystkim siebie i dobry humor, warto też wziąć kiełbaski do pieczenia i coś do piciu.
no tak egzamin to poważna sprawa, i pewnie cię nie przekona że taka dawka świeżego powietrza i miła rozrywka wpłyneła by na znaczne polepszenie funkcjonalności móżgu w dalszej nauce...z listy cię nie skreślamy, ale życze owocnej nauki:))