Widok

JEDZIEMY???

Hej! Jakoś temat wycieczki się wyciszył. Tyle było gadania, a teraz milczycie. Jest propozycja, aby termin przenieść na niedzielę. Zapytam wprost: Kto będzie w niedzielę o 15.00 przed budynkiem dworca PKP we Wrzeszczu? Kto chce jechać rowerem, a kto samochodem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie Anty, próbujesz przejąć obowiązki KaOwca i już coś popieprzyłeś. Jedziemy autobusem do Matemblewa, a nie na Morenę.
Wybacz KaOwcu że naruszam twoją funkcję ale miałbym prożbę byś zauważył że mówimy o tej niedzieli to z tymi postanawieniami trzeba się pośpieszyć, bo wiekszość pisze z pracy i dzisiaj do max 14 jest ostateczny termin na cokolwiek, a co do mojej pomyłki to winszuje spostrzegawczości, bo ja już dzień wcześniej pisałem o Morenie i jak się pod tym podpisywałeś to nie miałeś żadnych obiekcji:))

Pozdrawiam

PS: w twoja wypowiedzi odznacza się jakąś wzmorzoną agresją, oj nie dobrze tak rano, proponuje mniej kawy, więcej harbatki ziołowej:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Miejsce imprezki się zgadza - poligon koło Moreny, ale dojdziemy tam od strony Matemblewa, o czym wcześniej pisałem. Ty też mało uważnie czytasz moje posty. Eh, to pewnie ten brak snu. A kawy nie piłem od paru miesięcy.

Pozdrawiam
Tt

PS
Agresja? Oj, nie bierz tego tak bardzo do siebie.
Czy miejsce docelowe ma wciąż coś wspólnego z opisem "po czterdziestce": ...ul. Myśliwska... jeziorko ? Ponawiam prośbę o podanie numeru komórki w celu ułatwienia komunikacji :-)

Pozdrawiam
...Remember the jester that showed you tears...
Co prawda za bardzo sie nie udzielam..ale akurat jestem w Gdansku w ten weekend i chetnie sie z Wami spotkam. Tak więc proszę o dopisanie mnie na liste. See you w niedziele! ciao
athena
Hej - słyszeliście Kaowcy? Proszę wpisać Athenę na listę:))). Alexia się jeszcze zastanawia, ale przy "pmyślnych wiatrach" może też się da skusić:))) Liczę na to, szczerze mówiąc, no to pa:)
Pozdrawiam, M25.
Ja nie KaOwiec ale chyba KO nie będzie miał nic przeciwko jak znów się wepchnę w jego bajkę i Ją dopisze, Athena dopisana, a Ty malutka jesteś naprawdę dobra, chyba Ty powinnaś to wszystko organizować, masz dar:))

Pozdrawiam...owe panie w szczególności:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja już piastowałam to zaszczytne stanowisko....I nie muszę Ci mówić jakie były efekty;) (kilkanaście/dziesiąt wątków wstecz;) Jedynie niezawodny Gamrep dał się skusić. No i połowicznie również niezawodna (z Nam wiadomych względów) Alexia (miała dojechać w trakcie). Papa
Pozdri, M25.
Pamiętam pamiętam, tak jak Ty zapewne pamiętasz jak ja podążając dawnym planem Buliego też próbowałem coś wykombinować:))
> Jedynie niezawodny Gamrep dał się skusić.
Niestety tym razem będę musiał zawieść :((
I od razu pytanie... kiedy następne spotkanie? ;))
Dopisujemy wszystkich chętnych na listę! Ludziska!! Przejeżdżajta i bierzta kiełbachy!!! Do zobaczenia!
Oczywiście zapraszamy :-) Miejsce spotkania jest w miarę dokładnie opisane przez Anty'ego. A jeśli nie jesteś pewna, czy nas rozpoznasz, to mogę się z Tobą wymienić fotkami i telefonami, ale to oczywiście tylko w mailu. A na spotkanko zabrać powinnaś przede wszystkim siebie i dobry humor, warto też wziąć kiełbaski do pieczenia i coś do piciu.
Ja chciałam napisać że bardzo bym chciała pojechać ale niestety nie mieszkam w centrum i będę miała problem z powrotem do domku bo obawiam się że może już nic nie jechać. Ale życze udanego spotkania i także się pytam kiedy następne spotkanko
Hej, no co Ty? Wpadnij i najwyżej wyrwiesz się troszkę wcześniej.
Urwę się........... hm tylko ja najpierw muszę dojechać do Gdańska a potem do Pruszcza do domku bo niestety tam mieszkam, się jeszcze zastanowię ale dzięki że się ktoś odezwał
Tylko pruszcz? tu ludzie z innego miasta przyjeżdzają a Ty wspominasz o pruszczu:))...wpisana na liste;)
...."i znowu ludzie sie wykrecaja :-(" ciekawe że osoba od tego cytatu dziwnie zamilkła, no chyba nic więcej nie musze pisać, hehe

A lista się wspaniale rozrasta;)
Naprawdę bardzo bym chciała ale mnie wisie nade mną widmo zbliżającego się egzaminu z fizyki więc sobie odpuszcze ale liczę że będzie jeszcze okazja Was poznać.
no tak egzamin to poważna sprawa, i pewnie cię nie przekona że taka dawka świeżego powietrza i miła rozrywka wpłyneła by na znaczne polepszenie funkcjonalności móżgu w dalszej nauce...z listy cię nie skreślamy, ale życze owocnej nauki:))
Dzięki chociaż coś z listy nie jestem skreślona :-) , ja wiem że świeże powietrze na pewno dobrze by mi zrobiło i poprawiło pracę mojego mózgu ale na razie to ja się musze wykuć fizyki no i skończyć sprawozdanka z chemii ach ta nauka ja już nie daje rady a to jeszcze nie koniec.
do góry