Widok
JESIENNE PORZĄDKI W SZAFIE;-) AKCJA!!!
Dziewczyny, jako że podobała mi się akcja tego typu na wiosnę - postanowiłam spróbować z organizacją takiej wyprzedaży forumowej w Gdyni:-) Idea podobna do tej wiosennej z tą różnicą, że WSTĘP BEZPŁATNY:-) Poniżej info. Jeszcze prośba do tych z Was, które są zainteresowane - jakie godziny bardziej Wam odpowiadają: 11-13 czy 16-18???
Jeśli chcesz sprzedać, kupić lub wymienić ubranka, zabawki albo akcesoria dla niemowląt i małych dzieci (wiek 0-5 lat) – przyjdź w niedzielę 17 października do Klubu Osiedlowego „Apteka” w Gdyni, przy ul. Opata Hackiego 17A. Poczęstujemy Cię kawą i herbatą! Ilość miejsc dla osób sprzedających jest ograniczona – prosimy o wcześniejsze zgłoszenie uczestnictwa drogą mailową: koapteka@gmail.com
Wstęp bezpłatny! Serdecznie zapraszamy!!!
Kto chętny?
Jeśli chcesz sprzedać, kupić lub wymienić ubranka, zabawki albo akcesoria dla niemowląt i małych dzieci (wiek 0-5 lat) – przyjdź w niedzielę 17 października do Klubu Osiedlowego „Apteka” w Gdyni, przy ul. Opata Hackiego 17A. Poczęstujemy Cię kawą i herbatą! Ilość miejsc dla osób sprzedających jest ograniczona – prosimy o wcześniejsze zgłoszenie uczestnictwa drogą mailową: koapteka@gmail.com
Wstęp bezpłatny! Serdecznie zapraszamy!!!
Kto chętny?
Ja się niestety nie piszę. Zawsze jest więcej ogladajacych niż kupujących. Suma sumarum 80% chce sprzedać.
co za fajny pomysł :)
może przyjechałabym, gdybym była z Gdyni albo chociaż gdybym miała samochód...
dobrej zabawy!
może w Gdańsku coś takiego hmm?
może przyjechałabym, gdybym była z Gdyni albo chociaż gdybym miała samochód...
dobrej zabawy!
może w Gdańsku coś takiego hmm?
Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez kilka dni nie miałam dostępu do internetu.
yecath - miło będzie się znowu spotkać:) zgłosiłaś uczestnictwo mail'em czy ja mam Ciebie dopisać?
nyzosia - serdecznie zapraszamy:-)
a forumki z Gdańska też mile widziane:) ostatnio ja z Gdyni też jechałam do Gdańska:)
pozdrowienia i do zobaczenia!!!
yecath - miło będzie się znowu spotkać:) zgłosiłaś uczestnictwo mail'em czy ja mam Ciebie dopisać?
nyzosia - serdecznie zapraszamy:-)
a forumki z Gdańska też mile widziane:) ostatnio ja z Gdyni też jechałam do Gdańska:)
pozdrowienia i do zobaczenia!!!
super Dziewczyny!!!
nareszcie jakiś konkretny odzew:):):)
Godziny akcji już ustalone na 100% - od godz. 11.00 do 13.00. Oczywiście warto być chwilę wcześniej - aby roztawić lub rozłożyć swoje "towary':) będzie możliwość zawieszenia ubranek - trzeba tylko przynieść swoje wieszaczki.
plakat akcji jest jeszcze do ostatniej poprawki - jak będzie gotowy - wstawię (przynajmniej postaram się...) tutaj:)
a zgłaszałyście swoje uczestnictwo? te z Was, które chcą sprzedawać oczywiście;-) kupujących może być bez ograniczeń:-)
nareszcie jakiś konkretny odzew:):):)
Godziny akcji już ustalone na 100% - od godz. 11.00 do 13.00. Oczywiście warto być chwilę wcześniej - aby roztawić lub rozłożyć swoje "towary':) będzie możliwość zawieszenia ubranek - trzeba tylko przynieść swoje wieszaczki.
plakat akcji jest jeszcze do ostatniej poprawki - jak będzie gotowy - wstawię (przynajmniej postaram się...) tutaj:)
a zgłaszałyście swoje uczestnictwo? te z Was, które chcą sprzedawać oczywiście;-) kupujących może być bez ograniczeń:-)
Reasumując, w niedzielę 17 października z forum będą w celach zakupowych:
weronka
nyzosia
michalowa
kasiaitomuś
w celach sprzedażowych i wymiany:
yecath
malutka22
anielkowamama
mama hana
MartuS - jak z Tobą i koleżankami?
Jeśli chcecie, abym ja Was zgłosiła jako sprzedające - dajcie znać:)
A! Jeszcze będą moje dwie koleżanki:)
PS. nyzosia - czy Ty czasem nie mieszkałaś w Cisowej koło biedronki? Coś mi mówi, że się znamy;-)
weronka
nyzosia
michalowa
kasiaitomuś
w celach sprzedażowych i wymiany:
yecath
malutka22
anielkowamama
mama hana
MartuS - jak z Tobą i koleżankami?
Jeśli chcecie, abym ja Was zgłosiła jako sprzedające - dajcie znać:)
A! Jeszcze będą moje dwie koleżanki:)
PS. nyzosia - czy Ty czasem nie mieszkałaś w Cisowej koło biedronki? Coś mi mówi, że się znamy;-)
kurka, teraz za małe - jeszcze raz! Przepraszam Was, ale nie jestem w tym biegła:-) robię metodą prób i błędów:):):)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us