Widok
Jabłko
Opinie do spektaklu: Jabłko.
Teatr Komedia w Warszawie:
Jabłko
SPEKTAKL TYLKO DLA WIDZÓW DOROSŁYCH
JABŁKO to love story 20 lat później.
JABŁKO to sztuka o potędze miłości, opowiedziana niebanalnie, mądrze i poetycko.
JABŁKO to opowieść o małżeńskim trójkącie, pretekst do poruszenia ważnych problemów w życiu każdego człowieka: braku więzi między małżonkami, pragnieniu przyjemnego życia bez zobowiązań, potędze ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Komedia w Warszawie:
Jabłko
SPEKTAKL TYLKO DLA WIDZÓW DOROSŁYCH
JABŁKO to love story 20 lat później.
JABŁKO to sztuka o potędze miłości, opowiedziana niebanalnie, mądrze i poetycko.
JABŁKO to opowieść o małżeńskim trójkącie, pretekst do poruszenia ważnych problemów w życiu każdego człowieka: braku więzi między małżonkami, pragnieniu przyjemnego życia bez zobowiązań, potędze ...
Przejdź do spektaklu.
Koroniewska
Koroniewską bardzo lubię, ale Foremniaczki nie zniosę; bardziej sztuczna niż trojanowska w klanie. No i ceny - chyba po to żeby elyta mogła sie pochwalić że była, bo przy takich cenach to tylko dla nich. A później się dziwią że na komercję do kina tylu chętnych a do teatru nikt nie chodzi - oto powód ceny z kapelusza.
czapeczka !!!
Witajcie! Poszukuję swojej czarnej czapeczki z 2 przypinkami. Po raz ostatni była widziana w szatni Domu Technika NOT przed spektaklem czwartkowym 15 listopada.
Czapka ma dla mnie dużą wartość sentymentalną - jest prezentem robionym ręcznie przez mamę mojej koleżanki z Chin. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt na maila: mgy1@wpl.pl lub o zwrot czapki na portiernię. Z góry dziękuję!
Czapka ma dla mnie dużą wartość sentymentalną - jest prezentem robionym ręcznie przez mamę mojej koleżanki z Chin. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt na maila: mgy1@wpl.pl lub o zwrot czapki na portiernię. Z góry dziękuję!
cena i głośność
14.10 wybrałam się ze znajomymi do CHCK na spektakl,sztuka poruszająca ważny temat i daje dużo do myślenia , bilety też nie były tanie ( 75 zł, tak jest jak przyjeżdza "warszawka") mam jedno ale , aktorzy mówili zbyt cicho ,no może z wyjątkim P.Jankowskiego ,ale P.Foremniak to czasami nie było wcale słychac szczególnie jak była tyłem do widowni