Widok
Jabłoniowa
Generalnie jestem bardzo zadowolona z dewelopera, jak i jakości mieszkań. To moje pierwsze własne mieszkanie, więc przez zakupem sprawdziłam dokładnie oferty i sporo czytałam na forach. Muszę powiedzieć, że oferta inpro była najatrakcyjniejsza, a do tego pomogli mi przy kredycie! Dodam, że z bankami nie było łatwo i jeden po drugim odmawiali. Na "Jabłoniową" wprowadziłam się zimą i narzekać nie mogę. Mieszkanie oddane zgodnie z terminem. Wad brak. Mieszka się b.dobrze, sąsiedzi rewelacyjni. Akt notarialny już podpisany! Niezdecydowanym polecam..
Moja ocena
Inpro SA
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 6
oferta: 6
jakość: 5
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
jakoś nie chce mi się wierzyć ,że oceny 6 ( prawie same) to klienta który kupił mieszkanie od Inpro. Pojawia się informacje o pomocy przy kredycie. Tak fajnie,że się Inpro zna na kredytach.
Niepozytywne komentarze są kasowane i kolejni klienci wkręcają się
w zakup mieszkania, a ta firma to jeszcze żyje w komunizmie i jedzie na dobrej opinii sprzed lat. Teraz to jest poniżej minimum. Nie polecam, nic tylko arogancja
Niepozytywne komentarze są kasowane i kolejni klienci wkręcają się
w zakup mieszkania, a ta firma to jeszcze żyje w komunizmie i jedzie na dobrej opinii sprzed lat. Teraz to jest poniżej minimum. Nie polecam, nic tylko arogancja