Jacek Kowerzanow

Gastrolodzy

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 132

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
K.K. - ocena W końcu znalazłem lekarza, który zna się na swoim zawodzie, rzetelnie...
~K.K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 grudnia 2023

Adam - ocena Kolonoskopia w Luxmed bez znieczulenia i polip od razu usunięty, super...
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Agnieszka Falewicz - opinia wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera,pan doktor profesjonalista,spokojny,cierpliwy...
~Agnieszka Falewicz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 kwietnia 2023

Beata - opinia wątek zamknięty Jestem po kolonoskopii bez znieczulenia. Lekarz i towarzysząca doktorowi...
~Beata
-

dodano: 2 marca 2023

Angelika - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, ludzkie podejście do pacjenta ! Pan doktor się nie...
~Angelika
-

dodano: 2 marca 2023

Ewa - opinia wątek zamknięty Świetny lekarz, jak najbardziej godny polecenia! Jestem bardzo wdzięczna, że...
~Ewa
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 3 sierpnia 2022

Beata - opinia wątek zamknięty Super lekarz specjalista i profesjonalista. Badanie w miłej i wesołej...
~Beata
-

dodano: 27 lipca 2022

Marzena - opinia wątek zamknięty Polecam! Świetne podejście do pacjenta, duża wiedza doktora i pełen...
~Marzena
-

dodano: 21 lipca 2022

Danuta Wiśniewska - opinia wątek zamknięty Po wielu latach kaszlu otrzymałam lek który złagodził moje dolegliwości w Ok...
~Danuta Wiśniewska
-

dodano: 6 lipca 2022

Mateusz Lysek - opinia wątek zamknięty Rozmawiajac z Panem Jackiem czuję się że jest pod opieką specjalisty. Poza...
~Mateusz Lysek
-

Monika - opinia wątek zamknięty Wspaniały lekarz, patrzący na pacjenta holistycznie! Pan doktor pomógł mi...
~Monika
-

Oskar - opinia wątek zamknięty Specjalista godny polecenia. Bardzo dobre podejście do pacjenta, problem...
~Oskar
-

Szostak - opinia wątek zamknięty Super Lekarz, pełen profesjonalizm, uśmiech i nowoczesne podejście do...
~Szostak
-

dodano: 5 lipca 2022

Marcin - opinia wątek zamknięty Specjalista w swoim fachu. Polecam każdemu. Wspaniałe podejście do pacjenta.
~Marcin
-

Miroslaw u - opinia wątek zamknięty Super Lekarz Leczyl mine w Szpitalu mswia polecam
~Miroslaw u
-

Ryszard Warecki - opinia wątek zamknięty Miałem duży stres idąc do Pana Doktora(mam 70 lat) ale było fachowo i szybko....
~Ryszard Warecki
-

AM - opinia wątek zamknięty Lekarz z odpowiednim podejściem do pacjenta. Dokładny wywiad, wyjaśnienie...
~AM
-

Irek - opinia wątek zamknięty Mogę polecić z pełnym zaufaniem Pana Jacka, nie raz byłem badany i...
~Irek
-

Karolina - opinia wątek zamknięty Pan doktor bardzo uważnie wysłuchał mojego problemu, skupił się na...
~Karolina
-

Marti - opinia wątek zamknięty Pan Doktor robił mi gastroskopię. To było moje drugie badanie w życiu. Doktor...
~Marti
-

dodano: 4 lipca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry