Widok
Jacek Sagan jest REWELACYJNY !! LUDZIE ON UCZY A nie Pisze SMS jak INNI !!!
Witam. Po 3 Egzaminie Praktycznym w Pord musiałem wykupić 5 h żeby przystąpić do kolejnego Egzaminu. Wpisałem w trójmiasto szkółki i podzwoniłem po paru i wybrałem Osk Jedynka,najbardziej mi odpowiadała żeby wykupić dodatkowe jazdy a czemu z bardzo prostej przyczyny. Zadzwoniłem i się umówiłem na dodatkowe jazdy z panem Jackiem telefonicznie a nie że musiałem jechać do swojej szkółki i wypisać jakiś formularz hm pytanie kto ma na to czas? Pan Jacek umówił się zemną i doszkolił że zdałem za 4 razem po jego naukach. Pan Jacek jest spokojny i opanowany,nawet jak coś zrobisz za kółkiem nie uniesie głosu i dla tego nauka wchodzi prosto bo bardzo spokojnie i wyrażnie tłumaczy co żle zrobiłeś i powtarza ten manewr żeby wyszedł PRAWIDŁOWO . REWELACJA POLECAM WSZYSTKIM Pana JACKA
SZKOŁE !!!!! Po 6 h zdałem za 4 razem od razu po naukach Pana JACKA SAGANA !!!! 2.07.2012 Egzamin zdałem a 3.07.2012 Mam 29 Urodziny i to dzięki Jackowi się napije szczęśliwy i to dzięki niemu dostałem taki Prezent od Pordu !!!! heheheh
SZKOŁE !!!!! Po 6 h zdałem za 4 razem od razu po naukach Pana JACKA SAGANA !!!! 2.07.2012 Egzamin zdałem a 3.07.2012 Mam 29 Urodziny i to dzięki Jackowi się napije szczęśliwy i to dzięki niemu dostałem taki Prezent od Pordu !!!! heheheh
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców Jedynka
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6