Widok
Jacek - ocena
Od pomiaru poprzez realizację demontażu starej stolarki okiennej, montaż nowych okien wraz z parapetami, aż po posprzątanie po pracach oraz czynności "detailingowe" firma wywiązała się z zamówienia w sposób godny pochwały. Wybrałem GFO z polecenia kolegi, który dwukrotnie korzystał z usług firmy, tak jak i on nie zawiodłem się. Mogę z czystym sumieniem polecić Gdańską Fabrykę Okien oraz jej pracowników: Pana Jarosława Bujaka, który świetnie i trafnie doradzał na etapie zamawiania usługi, wykonał doskonały pomiary, co skutkowało na etapie montażu bezproblemowym spasowaniem z otworami zamówionej stolarki okiennej przez świetną Ekipę Pana Dawida Zwolińskiego. Nie dość, że prace były wykonywane sprawnie, dokładnie i z zaangażowaniem to Panowie byli w każdym dniu realizacji w dobrym humorze, co tworzyło fajną atmosferę podczas montażu. Okna GFO Veka Softline 82 MD, które zamontowali wraz z parapetami to solidne skrzydła z najlepszymi okuciami, z pakietem 3-szybowym wraz z zastosowanym dodatkowym uszczelnieniem z pewnością posłużą długie lata. Pozdrawiam i dziękuję za moją realizację wszystkim zaangażowanym pracownikom GFO.