Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM FIRMĘ wątek zamknięty Zakupiliśmy w firmie Jackomp sprzęt komputerowy dla Kliniki Akademii...
~Andrzej Chamienia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 marca 2009

Gorąco Polecam! wątek zamknięty Gorąco Polecam Jackomp obsługa i jakość są na najwyższym poziomie.
~Quba
-

dodano: 22 marca 2009

ZDECYDOWANIE POLECAM ! wątek zamknięty Około miesiąca wcześniej oddałem stary komputer w stanie agonalnym do...
~MK
-

dodano: 10 marca 2009

Super, Polecam! wątek zamknięty Zakupiłam komputer określając jego parametry, otrzymałam go szybo i w cenie...
~asiulla
-

dodano: 25 lutego 2009

POLECAM!!! wątek zamknięty Szczerze polecam sklep internetowy Jackomp.pl Miła obsługa. Profesjonalne...
~Magdalena Masa
-

dodano: 24 lutego 2009

www.JACKOMP.pl - polecam BARDZO wszystkim !! wątek zamknięty W firmie Jackomp parę dni temu zakupiłem komputer PC, po ówczesnej analizie...
~Jay Kay
-

dodano: 1 lutego 2009

Mój kompik ożył odkąd serwis zapewnia mu Pan Jacek:) wątek zamknięty Mój kompik:) miał już kilkku serwisantów-teraz jasno widzę, że wszyscy oni...
~Magda
-

dodano: 12 stycznia 2009

zakup laptopa wątek zamknięty fachowa obsługa niskie ceny czas realizacji zamówienia bardzo szybki no...
~ostry
-

dodano: 19 października 2008

Świetny sklep internetowy! wątek zamknięty Co tu duzo mowic fachowa i obsluga, dobry kontakt, ceny sa bardzo atrakcyjne...
~moskal29
-

dodano: 24 września 2008

Firma-Z-Wielkiej-Litery wątek zamknięty Korzystałam z pomocy wielu serwisantów-mam więc tutaj całkowitą jasność kto...
~Magda
-

dodano: 10 września 2008

POLECAM BARDZO MOCNO :) wątek zamknięty W firmie Jackomp serwisowałem swój wysłużony PC. W ciągu paru godzin komputer...
~Jarek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 8 lipca 2008

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Pan Jacek to bardzo solidny sprzedawca i serwisant. Żałuje że kupiłem nowy...
~2jz_gte
-

dodano: 3 lipca 2008

Kuba - opinia wątek zamknięty Dobre wykonanie logotypów, bardzo tanie laptopy w porównaniu z innymi
~Kuba
-

dodano: 20 czerwca 2008

nice wątek zamknięty podoba mi sie sklep i obsluga.
~Pk
-

dodano: 3 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry