Widok

Jagatówka Park

Jagatówka Park Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Jagatówka Park, 17 lipca 2022 - 28 sierpnia 2022 godz. 11:00 - 16:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetna zabawa dla dziecka!

Świetne miejsce dla dzieci! Uważam, że jest to super alternatywa na spędzenie kreatywnego czasu z dzieckiem. Mój prawie półtoraroczny synek nie wiedział w którą stronę iść , bo nie mógł się zdecydować co fajniejsze! Wielki plus za strefę malucha pod namiotem w cieniu , gdzie miał dostęp do kreatywnych zabawek, tablicy manipulacyjnej, miękkich gumowych klocków i wiele innych!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam dwóch Synów lat 3 i 6

oniemieli z zachwytu! To była nasza najlepiej spędzona niedziela w tym roku. Za tydzień powtórka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowne miejsce! Świetna zabawa

Byliśmy dziś. Bardzo ładne miejsce. Super zorganizowizowane. Mnogość atrakcji dla dzieci w kazdym wieku. Dmuchane zamki, zjeżdżalnie, klocki i gry. Moje dzieci 6 i 8 lat zachwycone. Szczerze polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co tak drogo a tak mało atrakcji ;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

FETA 2026 | Teatr Ósmego Dnia Stracony sen (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na otwarcie XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA...

IRONMAN 2026 Gdynia (7 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Wyścigi konne Sopot 2026 (4 odpowiedzi)

Wyścigi konne organizowane w Sopocie to jedyna w swoim rodzaju impreza, której wakacyjny,...

do góry