Widok

Jaguar X-Type

Ten model to zerwanie z tradycją aut spod znaku kociego łba pod względem technologicznym i ideowym. Przez X-Type'a Jaguar zamierza konkurować wśród aut klasy BMW serii 3, Mercedesa klasy C, Audi A4 i podobnych. Czy stworzenie 'małego' auta nie nadszarpnie image'u firmy? A może to po prostu spóźniona próba zaprezentowania samochodu dla szerszego odbiorcy? X-Type to reprezentacyjny samochód ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do macussia z tele noweli klan

Ty znawca samochodów naucz sie odróżniać fiata 125 od 126 !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprostowanie małe co do Włoskiego ferrari

Makaronem i żurzlem smierdzisz ty koes to , że ferrari jest robione we Włoszech to nie znaczy że to jest tandeta a udowodnione to jest w F1 młotku !! Jesteś z SS i uwarzasz , że najlebsze są Mercedesy czy ty wogóle znasz prace silnika 4 sówowego , że dajesz jakaś opinie moge sie założyc , że niewiesz nawet jak sie tankuje samochód !! Znalazł sie znawca samochodów Włoskich !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ferrari

Njwspanialsza maszyna to właśnie Ferrari
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akasha & Kaplanka

yyyyy brak nam slow!!! super autko mmmm tez takie chcemy =P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zajakis czas bede miec jaguara ale chcialbym s-typa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ferrari:]

ferrari robili makaroniarze i smierdzi sosem do spagetti :]
nie ma co kupa żużlu :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

przełączniki forda

ferrari zawsze wsadzał pstryczki fiatowskie, a w dzrzwiach tylnych nawet korbki nie było...(z braku takowych) i komu to przeszkadzało? X-type jest najlepiej się sprzedającym modelem i to jest ważne. Aford nie dlatego kupił jaguara, żeby komus zrobić na złość, ale żeby zrobić interes..i jak na razie osiągną to, co Anglikom się nie udało... zarabia pieniądze, a oni stracili już jaguara, aston-martin'a, rollsa, bentleya,land rovera, mini...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

the best

Bardzo podoba mi się pomysł stworzenia auta nieo tańszego. Jaguar to wspaniała marka i każdy śni o takiej gablocie. Niestety nie każdego było stać. Teraz będą jeździć nimi nie tylko grube ryby ale też "mormalni" ludzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

DLA MNIE JEST TO SMOCHÓD MARZEŃ

S-TYPE JEST BAJECZNY, ściślej : robi większe wrażenie niz jakiś wypaiony Merc czy BMW. A tak poza tym jak juz wspomniałam jest to samochód moich marzeń a dokładnie chciałabym pojechać taką bryką do ślubu ( Gdynia, 31.05.2003 ) CZY MAM NA TO JAKIEŚ SZANSE, CZY JEST TO NIEMOŻLIWE -PROSZĘ CZY KTOŚ Z WAS MOŻE SPENIĆ MOJE MARZENIE- przecież wszyscy je mamy!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Korbki i przełączniki od Forda

Te korbki i przełączniki od Forda są po to żeby nawet taki golas jak Ty mógł sobie takiego Jaguara kupić, zamiast płacić np. 240000zł za najtańszego XJ8.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

KONIEC JAG-a

Zgadzam sie, samochod za okolo 150.000, super wyglad - typowy maly Jaguar - a srodku guziki i radio jak z najtanszego Forda - po prostu to plama - ale co zrobic skoro Ford kupil firme Jaguar to tylko po to by wsadzac coraz wiecej szmelcu a wysysac coraz wiecej kasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

x-type

CO TO MA ZNACZYC, ZE W SAMOCHDZIE TEJ MARKI ZNAJDUJE SIE WLACZNIK SWIATEL RODEM Z FORDA????????????????????KPINA!!!!!!!!
I CO TO MA BYC ,ZE W AUCIE ZA 185.000zl
Z TYLU SA KORBKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Miernota

Mieszkam w Londynie, a tutaj taki samochod to jest szmelc. Angole wola mercedesy, bmw, lexusy, cos w tym musi byc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

piekny i wspanialy

super auto, to jest firma , nie mozna tego nawet kwestionowac
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0