Widok
Jak ciekawie oddzielić kuchnie od salonu?
nic nie moge znalezc w internecie,szukam pomysłu ,kuchnia jest co prawda mała ale chcemy jak odzielic( kuchnia bez okna)moze drzwiami przesuwanymi?moze sciankA?wiemy tylko ze calkowicie oddzielić wiec zadnych barków czy wysp nie chce. nie mam zielonego pojeciac.moze robiliscie cos podobnego i mozecie podzielic sie pomysłem???całosc ma ok 23 metrów .(kuchnia plus salon)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80071357
są też wyższe i dłuższe , ja mialam taki z linku
są też wyższe i dłuższe , ja mialam taki z linku
Ja bym oddzieliła luksferami, ale nie do samego sufitu, bo uważam, że w kuchni będzie za ciemno, tylko tak np na wysokość 160cm
Lub fajną ścianką zrobioną z karton-gipsu, ale również nie do sufitu.
Moja koleżanka ma kuchnię oddzieloną od salonu właśnie ścianką, ale nie zrobioną prosto, tylko taką lekką falę, a od strony kuchni w tej fali ma stół okrągły i 2 krzesełka ( taka jakby mała jadalnia)
Bardzo mi się ten pomysł spodobał. Ładnie to wygląda, praktyczne, a i kuchnia zasłonięta :)
Lub fajną ścianką zrobioną z karton-gipsu, ale również nie do sufitu.
Moja koleżanka ma kuchnię oddzieloną od salonu właśnie ścianką, ale nie zrobioną prosto, tylko taką lekką falę, a od strony kuchni w tej fali ma stół okrągły i 2 krzesełka ( taka jakby mała jadalnia)
Bardzo mi się ten pomysł spodobał. Ładnie to wygląda, praktyczne, a i kuchnia zasłonięta :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja mam ścianę na pół pokoju a w drugiej połówce pod ścianą stoi stół z krzesłami, jest swobodne przejście, jest jasno i jest oddzielone,
na ścianie tej stoi sofa więc siedzi się tyłem do kuchni i nie widać tego odsłoniętego kawałka kuchni
na ścianie tej stoi sofa więc siedzi się tyłem do kuchni i nie widać tego odsłoniętego kawałka kuchni
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
wklejam co znalazlam moze ci to jakos pomoze
Uploaded with ImageShack.us
moze tu znajdziesz jakies inspiracje?:
http://www.google.pl/images?q=oddzielenie+kuchni+od+salonu&oe=utf-8&client=firefox-a&rlz=1R1GGLL_pl___PL374&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ni-JTMXSCsiNOO2QlPQJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDUQsAQwAw&biw=1600&bih=950
a jesli sie nie otworzy, to wpis w google swoje pytanie i wyskoczy sporo fajnych pomyslow!
http://www.google.pl/images?q=oddzielenie+kuchni+od+salonu&oe=utf-8&client=firefox-a&rlz=1R1GGLL_pl___PL374&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ni-JTMXSCsiNOO2QlPQJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDUQsAQwAw&biw=1600&bih=950
a jesli sie nie otworzy, to wpis w google swoje pytanie i wyskoczy sporo fajnych pomyslow!
my mamy otwartą przestrzeń i z ikei taki właśnie jak wklejone powyżej tzn w tym stylu nie wiem jak to nazwać a la barek ale jesteśmy zadowoleni
Też jestem ciekawa, co wybraliście :)
My z mężem w naszym domku (dopiero są fundamenty... czyli jeszcze długa droga do urządzania!) planujemy oddzielić kuchnię od salonu normalną ścianą, ale zrobić przejście a'la saloon z westernu albo jak takie drzwi do stodoły :) Ale my planujemy salon i kuchnię przede wszystkim w drewnie, cegle urządzić- oczywiście tak żeby wszystko do siebie pasowało i żeby nie przesadzić. Póki co zbieram w internecie różne zdjęcia, stronki jako inspiracje na później :) Już się nie możemy doczekać urządzanka!
My z mężem w naszym domku (dopiero są fundamenty... czyli jeszcze długa droga do urządzania!) planujemy oddzielić kuchnię od salonu normalną ścianą, ale zrobić przejście a'la saloon z westernu albo jak takie drzwi do stodoły :) Ale my planujemy salon i kuchnię przede wszystkim w drewnie, cegle urządzić- oczywiście tak żeby wszystko do siebie pasowało i żeby nie przesadzić. Póki co zbieram w internecie różne zdjęcia, stronki jako inspiracje na później :) Już się nie możemy doczekać urządzanka!