Widok

Jak długo czeka się na auto z salonu?

Opinie do artykułu: Jak długo czeka się na auto z salonu?.

Zdecydowałeś się kupić wymarzone auto, którym niebawem wyjedziesz prosto z salonu? Doskonale, ale będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość. Czynników wpływających na długość oczekiwania na nowy samochód jest przynajmniej kilka. Ile trwa realizacja zamówienia u trójmiejskich dealerów?

Zmotoryzowani, którzy doświadczyli przyjemności wyjechania z salonu pachnącym świeżością pojazdem, wiedzą, że po złożeniu zamówienia entuzjazm nieco opada. Wszystko z powodu stosunkowo długiego czasu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

twoje auto skladali w poniedzialek a na koniec spadlo z lawety

statystyki sa takie ze nowe prawie nigdy sie nie psuja (3% awarii do 3 lat) podczas gdy uzywaki 5 letnie okolo 12 %. twoj widocznie zmiescil sie w tych 3%. ale jakbys go kupila uzywanego po 5 latach to bys zycia nie miala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja na moje BMW sporo krócej :)

ale bardzo się o to w Zdunku postarali - za co tu dzięki :)
Nie rozumiem, czemu niektórych dziwi, że na nowe skonfigurowane indywidualnie auto trzeba poczekać. Przecież jak kupujecie mieszkanie, to tez urządzacie pod siebie, a nie wszyscy takie same identyczne wnętrza czy układ pokoi... To co się dziwić?

Bo cię nie stać

Nigdy nie kupię auta z wypierdzianymi siedzeniami.

Ja na nowego forda transita czekam już od lutego i ani widu ani słychu:)w takim tempie to może do grudnia zdążą.

oczekiwanie na kia venga

Czas oczekiwania na zamówioną kie venge to 3,5 m-ca.Ale tylko pozornie gdyź po tym terminie salon w Szczecinie oświadczył mi źe moja venga przepadła w systemie jak amfa, i nie potrafią powiedzieç na jakim etepie się znajduje

czy ktoś juz zamówił nowego Tiguana?

to po co pośrednik dealer

auto powinno stać u dealera skoro bierze kasę za pośrednictwo, poczekam i może się doczekam nowych niskich cen jak są w USA

wiele zalezy od salonu i wymogow jakie masz do auta. ja mam z salonu bmw bawaria motors w piasecznie ale bralismy auto ktore stalo na miejscu nie zamawiane wiec bylo od reki
do góry