Widok
Jak kraść, to tylko w świetle prawa i sprawiedliwości...nikt się nie domyśli(?)
A jednak się domyślił...i gwiazdy Prawa i Sprawiedliwości, tacy legaliści, co z trybuny palcami wskazują malwersantów i kolaborantów, jedyni Prawdziwi Polacy, śnieżni rycerze moralności...okazują się być może zwykłymi złodziejami. To tego egzotycznego tercetu dołącza Girzyński, arogancki buc i prostak, który aż się dzisiaj pocił przed kamerami, gdy próbował udowadniać, że czarne jest czarne, a białe jest białe.
I co, Prawdziwi Polacy? Co powiecie na tych prawych i sprawiedliwych mężów? Wiem co....w PO to dopiero są afery!
Ale...może jednak porozmawiajmy o standardach w PiS, bo w końcu nazwa zobowiązuje, a ci z PO to przecież z ustawy złodzieje i malwersanci, nieprawdaż?
Chyba musi boleć, gdy się okazuje, że członkowie PiS z ramienia przesunięci na czoło to jednak banda możliwych złodziei i to takich żałosnych:)
Niedobrze mi się robi, jak patrzę na standardy tych piewców moralności i praworządności.
I co, Prawdziwi Polacy? Co powiecie na tych prawych i sprawiedliwych mężów? Wiem co....w PO to dopiero są afery!
Ale...może jednak porozmawiajmy o standardach w PiS, bo w końcu nazwa zobowiązuje, a ci z PO to przecież z ustawy złodzieje i malwersanci, nieprawdaż?
Chyba musi boleć, gdy się okazuje, że członkowie PiS z ramienia przesunięci na czoło to jednak banda możliwych złodziei i to takich żałosnych:)
Niedobrze mi się robi, jak patrzę na standardy tych piewców moralności i praworządności.
O jaka piana ! Jak Radzio nie chciał zapłacić za kolację u Sowy , jak Nowak szlajał się po nocnych klubach po zegarki,jak Pinokio latał co tydzień do Sopotu, jak Szejnfeld wydał najwięcej na podróże, jak Robert ciągle jeździł do Strasburga samochodem itd., - to Hal nie pisał ! Fałsz, obłuda i tyle na temat !