Widok

Jak mieszka się w Wejherowie?

Rodzina i dziecko Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam.W maju tego roku przeprowadziłam się z Lęborka do Wejherowa.W Lęborku mieszkałam od urodzenia,ale mąż ma stąd blisko do pracy{pracuje w Gdyni}więc dlatego ta przeprowadzka.Mieszkamy na Orzeszkowej.Mąż się bardzo szybko zaaklimatyzował i dzieci też,niestety ja tam zostawiłam rodzinę,przyjaciół.Jest mi bardzo ciężko.Byłoby mi miło gdyby ktoś napisał jak się mieszka w Wejherowie i gdzie jest najbliższa przychodnia zdrowia,bo chcę zapisać dzieci.Z góry dziękuję:}
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To miało być do Gabi heeheh
Ja mieszkam w bloku i nikogo z niego nie znam, ale wiem o czym mówisz-ciężko się poznać a co dopiero zaprzyjaźnić. Może komuś młodszemu łatwiej...

-Bini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też się tutaj nie dawno przeprowadziłam.Ciężko się tu z kimkolwiek zaprzyjaźnić.Może gdybym mieszkała w bloku,ale tak to ciężko.Dziwni są te Kaszuby.Nie zbyt sympatyczni.A Panie w Urzędzie Pracy nie miłe i nic im się nie chce.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
czyli konkretnie czego ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też się przeprowadziłam ale z Gdyni, może i fajnie że jest deptak, wck, park ale jest bardzo dużo patologii i przyzwolenie na nią
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też mieszkam na Fenikowskiego od 6 lat, wcześniej mieszkałam w Gdańsku. W Wejherowie najbardziej podoba mi się to,że jest wszędzie blisko.Ogólnie jest fajnie, jest gdzie pospacerować, jest kino, sale zabaw dla dzieci. Jakaś większa galeria handlowa by się przydała.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mieszkam w Wejherowie od zawsze;) i raczej nigdzie się stąd nie ruszam;)
Jak mieszkasz na Orzeszkowej to niedaleko ode mnie;) tylko że ja za mostem.
Dzieci możesz zapisać do przychodni na kaszubach przy centrum handlowym kaszuby lub na pucką (tam bardziej polecam) do tej starej przychodni przy deptaku. A najbliższa to jest u mnie na osiedlu (Fenikowskiego) jest to filia tej z kaszub.
Jak byś chciała coś więcej wiedzieć to pisz na agajaaga@gmail.com
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wejherowo

Jak mieszka się w Wejherowie? (35 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

Szpital Wejherowo jakie opinie ? (5 odpowiedzi)

Hej Mamuski. Powiedzcie mi jak to wszystko wyglada w Szpitalu w Wejherowie? Jestem Młoda Matka...

do góry