Świat Wnętrz był jedną z 5 firm, do których zadzwoniłem w sprawie zakupu drzwi zewnętrznych do domu. Każda z nich zapewniła mnie, że oddzwoni później, nie mając akurat czasu. Jako JEDYNA oddzwoniła Pani Marzena. Z uwagi na dość dużą inwestycję skończyło się na dwóch parach drzwi zewnętrznych (zupełnie innych niż zakładałem pierwotnie, polecanych przez Panią Marzenę i jestem bardzo zadowolony), kilkunastu parach drzwi wewnętrznych, dwóch kuchniach, kilku szafach, nietypowej obudowie stolarskiej (której nikt nie chciał się podjąć) oraz mnóstwie porad i projektów dotyczących wykończenia wnętrza. Firma charakteryzuje się tym, co jest niszowe w obecnych czasach: jakością, znakomitym kontaktem i zrozumieniem potrzeb klienta. Cena? Przystępna, w odniesieniu do jakości - niska, ale pamiętajmy, że nie można jeździć Ferrari w cenie Fiata. Terminy realizacji zamówień? I tu jest minus, ale wynikający z plusów. Firma"idzie" na jakość, a nie na ilość, więc nie jest dziwne, że wolne terminy w kalendarzu są dość odległe. Jednak zawsze wywiązuje się w terminie. Życzę powodzenia Pani Marzeno i do następnego zamówienia ;-)