Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara - opinia Wyjątkowa firma, nie tylko na trójmiejskim rynku. Przejrzysta procedura...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lipca 2023

zadowolony klient Jarek - opinia wątek zamknięty Zamówiłem drzwi wewnętrzne oraz żaluzje okienne na duże drzwi przesuwane typu...
~zadowolony klient Jarek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 20 stycznia 2022

Adrian - opinia wątek zamknięty Pani Marzena to specjalistka w swoim fachu. Dostosuje wszelkie aspekty...
~Adrian
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 8 lipca 2021

Adrian - opinia wątek zamknięty Świetna realizacja, kolejna kuchnia w kolejnym mieszkaniu zrealizowana w...
~Adrian
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 16 kwietnia 2021

Dawid - opinia wątek zamknięty Odradzam. Kontakt posprzedażowy fatalny.
~Dawid
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 października 2020

Polecam! wątek zamknięty Firma Świat Wnętrz wykonywała wszystkie zabudowy na wymiar w naszym nowym...
~Ewa M
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 maja 2019

jakość mebli nie powala..... wątek zamknięty Niestety meble kuchenne za kilkanaście tys. złotych są słabej jakości. Po...
~użytkownik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2018

Gorąco polecamy Świat Wnętrz! wątek zamknięty Realizacja naszego projektu kuchni przebiegała w trzech etapach:...
~Piotr Kozakowski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2018

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Współpraca z Panią Marzeną ze Świata Wnętrz to była prawdziwa przyjemność. Do...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2018

Świat Wnętrz - Bardzo polecam! wątek zamknięty Bardzo solidne wykonanie, fachowe doradztwo, dokładna realizacja "zachcianek"...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2018

Jak najbardziej POLECAM wątek zamknięty Świat Wnętrz był jedną z 5 firm, do których zadzwoniłem w sprawie zakupu...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2018

Polecam! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Począwszy od asortymentu, obsługi,...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 grudnia 2017

Dobry wybór wątek zamknięty Świat Wnętrz to dobry wybór przy urządzaniu mieszkania z wielu względów. Pani...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 grudnia 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam. Dwa razy zamawiałam meble i drzwi wewnętrzne na wymiar. Jestem...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 grudnia 2017

Świat Wnętrz to świetni fachowcy! Polecam :) wątek zamknięty Firmę Świat Wnętrz polecili nam Zapp Architekci z Gdańska i nie żałujemy, że...
~Bero
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

bardzo dobra jakość i terminowość prac wątek zamknięty z Swiatem wnetrz i Pania Marzena zreazlizowalem juz kolejne mieszkanie. Pełne...
~maciej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Sprzęt AGD pierwsza klasa, super ceny. wątek zamknięty Duże doświadczenie jeżeli chodzi o sprzęt AGD, pomoc w wyborze ogromna,...
~Sławek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Przestrzegam! wątek zamknięty Przestrzegam! Bardzo długo szukałam opinii o firmie w internecie, ale nie...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 października 2017

Bardzo sprawna i miła obsługa, fachowe doradztwo wątek zamknięty Witam, u Pani Marzeny robiliśmy z mężem kuchnie i przedpokój, wraz z szafą...
~Magda R.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 lutego 2014

ocena wątek zamknięty Świetna obsługa, niskie ceny, szybka realizacja projektu, duży wybór...
~Adrian Bakuła
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry