Widok

Jak najbardziej polecam

Wizyta byla niespodziewana, gdyz trafilismy tam przez pomylke.. Jestesmy bardzo zadowoleni z jedzenia jakie zamowilismy oraz z obslugi.. Napewno bedziemy zagladac czesciej do tego lokalu.. Polecamy wszystkim!! :)
Moja ocena
Bar Restauracja Corina kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 5

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Żałuję tych pieniędzy, bo nie były warte tego, co otrzymałem. Działaniem na szkodę lokalu jest lokal sam w sobie i słaba kuchnia. Argumenty podałem, jako konsument - i to powinno wystarczyć. Jak komuś jedzenie w Corinie, niech tam jada; niewiele jednak to jedzenie ma wspólnego z kuchnią Tex-Mex.
To kwestia znajomości smaku kuchni Tex-Mex. Nie znasz tej kuchni, to i smakuje ci w Corinie. Dla porównania idź do El Paso i wtedy porównaj, zapewniam, że będziesz zaskoczony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeze;i tak mocno za;uje pan tych 60 zl postawie panu tam kolejny obiad bo ja jestem bardzo zadowolony,najedzony , a pana komentarze sa jawnym działaniem na szkode lokalu :) nie ma pan konkretnych argumentów a z gastronomią tyle wspólnego co pekin bar bądz inne wynalazki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylem w Corinie dwa razy, jedzenie bylo zawsze swieze i bardzo ladnie podane a smak super... nie wiem czym wlasciciel Coriny Halewiczowi podpadl ale to wyglada na jakies personalne porachunki a moze to konkurencja...?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem tam i bardzo żałuję 60zł, który wydałem. Przede wszystkim to nie jest kuchnia Tex-Mex, patrząc na menu. Smakowo jest bardzo słabiutko. Często jadamy z żoną w mieście i w porównaniu z Pueblo w Gdyni, czy El Paso w Gdańsku-Oliwie, Corina to jakiś smutny żart.

Jedzenie jest zwyczajnie niesmaczne. Sosy, które dodano do jedzenia, smakowo były odzwierciedleniem desperackich poszukiwań smaku przez kucharza. Fajitas napełnione wołowo-jakimś farszem w towarzystwie niedogotwanego ryżu było okropne, burrito i Quasedillas niestety równie niesmaczne.
Szczerze współczuję obsłudze, bo widać, że dziewczęta się utożsamią z tym miejscem i są oddane. Szkoda ich wysiłków, jeśli właściciel kompletnie nie myśli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry