Bar Restauracja Corina

Restauracje Jedzenie na wynos

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
godne polecenia wątek zamknięty zamawiałem raz-pierogi i pizza/ pierogi na 4 jadałem lepsze ,ale i...
~smakosz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 stycznia 2014

pohwała wątek zamknięty znakomite i dużo
~bronisław
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2013

TRAGEDIA wątek zamknięty Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam! Jest to dno, a nie restauracja....
~Piotrek
-

dodano: 15 czerwca 2013

Polecam lokal szczegolnie plci meskie,do zamowienia sa tzw.zestawy kibica wątek zamknięty Polecam lokal przede wszystkim plci meskiej,serwuja tzw.zestaw kibica,moj...
~czarnooka
-

dodano: 31 maja 2013

Polecam! wątek zamknięty Miałam okazję, po długim dniu spędzonym w Gdyni, trafić zupełnie przypadkiem...
~Partycja
-

dodano: 8 maja 2013

Polecam! wątek zamknięty tanio i ze smakiem! a obsługa REWELACYJNA polecam
~bombelky
-

dodano: 6 maja 2013

Kpina... wątek zamknięty Masakra! To nie jedzenie, to żarcie! Podejrzewam, że lepsze jedzenie serwują...
~Były klient
-

dodano: 5 maja 2013

Ocena Corina wątek zamknięty Jedzenie ok , tanio , no i super babka ktora tam pracuje ! jest boska !...
~Mike
-

dodano: 11 lutego 2013

TRAGEDIA wątek zamknięty JEDZENIE DRAMAT ROSÓŁ TO WODA PO KURCZAKU SCHABOWY NIEMAM SŁÓW ZEBY OPISAC...
~SIARA
-

dodano: 3 stycznia 2013

Hmmm.... wątek zamknięty ... jakby Pueblo ktoś spalił,a omaggio by się zamknęło to w ostateczności...
~Katiuszka
-

dodano: 21 września 2012

Chyba raczej na nie wątek zamknięty Byłam w restauracji raz. Siedzieliśmy na zewnątrz. Mimo, że lokal był otwarty...
~Cleo
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 lipca 2012

Rewelacja wątek zamknięty Chciałbym polecić wszystkim tą skromną z wyglądu restauracje. Jedzenie bardzo...
~Robson
1

dodano: 7 lipca 2012

Jak najbardziej polecam wątek zamknięty Wizyta byla niespodziewana, gdyz trafilismy tam przez pomylke.. Jestesmy...
~Basia
24

dodano: 28 maja 2012

Super SUpeR SUUUUUUUUUUUper!!!!!! wątek zamknięty Wybrałam się z rodziną do Gdyni na spacer, tak zwany weekendowy relaks;) i...
~Kasia i Tomek
8

dodano: 26 czerwca 2012

Całkiem spoko lokal wątek zamknięty Z dziewczyna na spacerze ukierunkowani zielonym szyldem idac w dół ulica...
~maryyyyk
3

dodano: 22 czerwca 2012

ANI MEX ANI TEX wątek zamknięty Ten lokal to jakas pomyłka kucharze nie mają pojecia o kuchni , zamówiłem...
~GG
1

dodano: 27 czerwca 2012

Ani MEX, ani tym bardziej TEX wątek zamknięty To miejsce nie ma nic wspólnego z kuchnią TEX-MEX. Fajita, Quasedillas,...
~Halewicz
6

dodano: 13 czerwca 2012

Polecam jest OK wątek zamknięty Witam bylem kilka krotnie w tej restauracji ,jest smacznie ,tanio i miło a co...
~Przem
3

dodano: 25 czerwca 2012

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty BARDZO MIŁA I SYMPATYCZNA RESTAURACYJKA ZDECYDOWANIE POLECAM.BYŁAM KILKA RAZY...
~MALUTKA
-

dodano: 23 czerwca 2012

Jak dla mnie spoko! wątek zamknięty A ja uważam, że jak na restaurację to jest super! Jestem vege i jak nigdzie...
~Olala
-

dodano: 22 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry