Widok
Super SUpeR SUUUUUUUUUUUper!!!!!!
Wybrałam się z rodziną do Gdyni na spacer, tak zwany weekendowy relaks;) i całkiem przypadkiem trafiliśmy do tej restauracji. Na pierwszy rzut oka nie byliśmy za bardzo przekonani, czy będzie to dla nas odpowiednie miejsce ze względu na dzieci......gdyż kuchnia meksykańska kojarzy się z pikantnym jedzeniem. Nasze wątpliwości rozmyła całkowicie Pani Ola kelnerka, która przedstawiła nam wybór dań odpowiednich dla nas oraz dla naszych maluchów. Dania były znakomite, dzieci były zadowolone i najedzone, a Pani Ola miła uśmiechnięta, szczera i przede wszystkim profesjonalna!!!. Gorąco polecamy ten lokal wszystkim na pewno zawitamy ponownie;)))).
Moja ocena
Bar Restauracja Corina
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
To ja może podam do publicznej wiadomości, jakąż to TEX-MEX kuchnie serwujecie:)))
1/"Hamburger, Cheeseburger, Drobburger" - bardzo meksykańsko-teksańskie, w szczególności Drobburger ^_^
"Na życzenie podajemy bardzo pikantny sos EL-DIABLO" - ketchup z chilli, żal.pl
2/"Schab po Teksańsku"...czyli "kotlet schabowy podawany z frytkami"
3/ "Paluszki rybne z frytkami" - również bardzo meksykańsko-teksańskie. A paluszki mrożone Igloo, czy Wilbo?
4/ Makarony, Pizze, Pierogi....very TEX-MEX
5/ "Placek po meksykańsku", czyli...zwykły placek "po cygańsku"
Jeśli reklamujecie się jako restauracja TEX-MEX, to wypada nie oszukiwać klientów i serwować prawdziwe dania kuchni TEX-MEX.
1/"Hamburger, Cheeseburger, Drobburger" - bardzo meksykańsko-teksańskie, w szczególności Drobburger ^_^
"Na życzenie podajemy bardzo pikantny sos EL-DIABLO" - ketchup z chilli, żal.pl
2/"Schab po Teksańsku"...czyli "kotlet schabowy podawany z frytkami"
3/ "Paluszki rybne z frytkami" - również bardzo meksykańsko-teksańskie. A paluszki mrożone Igloo, czy Wilbo?
4/ Makarony, Pizze, Pierogi....very TEX-MEX
5/ "Placek po meksykańsku", czyli...zwykły placek "po cygańsku"
Jeśli reklamujecie się jako restauracja TEX-MEX, to wypada nie oszukiwać klientów i serwować prawdziwe dania kuchni TEX-MEX.