Widok

Super SUpeR SUUUUUUUUUUUper!!!!!!

Wybrałam się z rodziną do Gdyni na spacer, tak zwany weekendowy relaks;) i całkiem przypadkiem trafiliśmy do tej restauracji. Na pierwszy rzut oka nie byliśmy za bardzo przekonani, czy będzie to dla nas odpowiednie miejsce ze względu na dzieci......gdyż kuchnia meksykańska kojarzy się z pikantnym jedzeniem. Nasze wątpliwości rozmyła całkowicie Pani Ola kelnerka, która przedstawiła nam wybór dań odpowiednich dla nas oraz dla naszych maluchów. Dania były znakomite, dzieci były zadowolone i najedzone, a Pani Ola miła uśmiechnięta, szczera i przede wszystkim profesjonalna!!!. Gorąco polecamy ten lokal wszystkim na pewno zawitamy ponownie;)))).
Moja ocena
Bar Restauracja Corina kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pisanie sobie pozytywnych opinii niewiele zmienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie to ten koles halewicz czy jak on tam soboe smierdzi to zwykly internetowy napinator co pottrafi obsmarowac tylko w necue kogos dowartosciowujac samego siebie czas znalezc chlopie sobie zone i dac spokoj renacie ;)
tylko tyle masz do napisania? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ja może podam do publicznej wiadomości, jakąż to TEX-MEX kuchnie serwujecie:)))

1/"Hamburger, Cheeseburger, Drobburger" - bardzo meksykańsko-teksańskie, w szczególności Drobburger ^_^
"Na życzenie podajemy bardzo pikantny sos EL-DIABLO" - ketchup z chilli, żal.pl

2/"Schab po Teksańsku"...czyli "kotlet schabowy podawany z frytkami"

3/ "Paluszki rybne z frytkami" - również bardzo meksykańsko-teksańskie. A paluszki mrożone Igloo, czy Wilbo?

4/ Makarony, Pizze, Pierogi....very TEX-MEX

5/ "Placek po meksykańsku", czyli...zwykły placek "po cygańsku"

Jeśli reklamujecie się jako restauracja TEX-MEX, to wypada nie oszukiwać klientów i serwować prawdziwe dania kuchni TEX-MEX.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i ?
no i schabowy, to nie tex-mex. Corina powinna zmienić nazwę na Koryna Jadłodajnia, brzmiało by prawdziwie. Brakuje jeszcze kebabu z osławionym sosem majonezowo-ketchupowym, żeby było już zupełnie po meksykańsku:))))
Jadlam tam raz. Przez dwa dni miałam rozwolnienie.
hahahaha to ciekawe gdzie się wcześniej stolowałaś....bo jakoś nie wierze w "chorobę " po tym jedzeniu....zwykła ściema i tyle. Jedzenie jest naprawdę dobre i jak dla mnie rewelacja, a małe wpadki każdemu się zdarzają....wielcy znawcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry