Widok

Jak najbardziej polecam

Wizyta byla niespodziewana, gdyz trafilismy tam przez pomylke.. Jestesmy bardzo zadowoleni z jedzenia jakie zamowilismy oraz z obslugi.. Napewno bedziemy zagladac czesciej do tego lokalu.. Polecamy wszystkim!! :)
Moja ocena
Bar Restauracja Corina kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 5

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szkoda to jest wtedy, jak krowa wlezie w zboże. Nie tchórz, zderz się z rzeczywistością, przyjmij na dwa swoje piegi to brzemię. Zaalarmuj personel, będę koło 16.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powiem jedno, Pan jest nienormalny!! Czytalam pana opinie w internecie. Tragedia!! Jak mozna prowadzic dyskusje na temat miejsca ktore nie ma z Panem nic wspolnego. Nie smakowalo to niech Pan tam nie chodzi. Koniec tematu. Ja tez nie lubie nie ktorych miejsc ale co z tego, nie najezdzam na nich w internecie. To jest przykre. Zal mi Pana. A te grozby to naprawde nie świadcza o Panu dobrze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to koncu cichy czy anonim ?? bo ten sam ip ?? ip pewnie wiedzie do samej restauracji ??? :)
Skoro prowadzicie jadłodajnię, a jedzenie jest paskudne, to możecie spodziewać się krytyki - co też uczyniłem.
Pisanie sobie pozytywnych opinii nic nie da - od razu widać, że to zamiatanie pod dywan.
Drodzy internauci...czy o spór kto jest kim chodzi...czyżby to był temat przewodni...mam nadzieję, że jesteście dorosłymi ludźmi i macie trochę oleju we łbach...żenada, wielka żenada....pozdrawiam pana Halewicza i Malutką....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry