Widok
Jak najbardziej polecam
Pani Ania pomogła mi wydostać się z piekła. Nie znam słów, które byłyby w stanie wyrazić, jak bardzo jestem jej za to wdzięczna. Potrafiła dać mi poczucie bezpieczeństwa. Mogę jej powiedzieć dosłownie WSZYSTKO, co czuję i co myślę, bo wiem, że nie będzie mnie oceniać. W takiej atmosferze problemy, które przez dziesiątki lat były najgłębiej skrywaną tajemnicą, nagle okazują się problemami, o których nie tylko można mówić, ale nad którymi można pracować (i to skutecznie). Jasna, klarowna struktura terapii poznawczo-behawioralnej i terapii schematu ułatwia śledzenie efektów pracy - łatwiej docenić w ten sposób również te małe postępy i znaleźć motywację do dalszych działań, krok po kroku. Nauczyłam się wiele o sobie samej i czuję się silniejsza niż kiedykolwiek przedtem. Podsumowując, uważam Panią Anię nie tylko za świetnego terapeutę, ale też za przemiłą osobę, a terapia u niej to stanowczo najlepsza inwestycja w moim życiu, zarówno pod względem finansowym jak i pod względem wysiłku włożonego w pracę nad sobą.
Moja ocena
In-contro gabinet psychologiczny
kategoria: Psycholodzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6