Widok
Jak będziesz w Gdańsku, przy dworcu PKP, stań vis-a-vis Krewteki
następnie skręć głowę w prawo o 90stopni :) zobaczysz wyjazd z dworca,
za którym także będą przystanki.
Ostatni słupek będzie miał rozkład "50tki", bilet za 3,80zł
wysiadasz na przystanku Rusocin i prosto do centrum C.D. Lidl'a
bo jak wysiądziesz na ostatnim przystanku 232 to dojdziesz.,
ale chyba przez chaszcze...
Odsyłam do mapy "wiki" wyraźnie widać gdzie co jest....
następnie skręć głowę w prawo o 90stopni :) zobaczysz wyjazd z dworca,
za którym także będą przystanki.
Ostatni słupek będzie miał rozkład "50tki", bilet za 3,80zł
wysiadasz na przystanku Rusocin i prosto do centrum C.D. Lidl'a
bo jak wysiądziesz na ostatnim przystanku 232 to dojdziesz.,
ale chyba przez chaszcze...
Odsyłam do mapy "wiki" wyraźnie widać gdzie co jest....
no więc dałam rade kolezanka bdb podpowiedziała mi na prv co i jak wsiadłam w 50 wysiadłam w Rusocinie cofnełam sie kawałek do tego ronda tam sobie poprzechodziłam na drugą stronę przez te chaszcze :)
ogólnie było nas 8 osób ze mną na pracownikow sklepu i kierownikow.
Najpierw była gadka szmatka ze wszystkimi w sali jakas prezena.Ja byłam poproszona że jeszce raz wezmie mnie na koniec nontacja a potm juz po kolei z każdym z osobna.
No i dostałam się !! fajny prezent urodzinowy ;)
ogólnie było nas 8 osób ze mną na pracownikow sklepu i kierownikow.
Najpierw była gadka szmatka ze wszystkimi w sali jakas prezena.Ja byłam poproszona że jeszce raz wezmie mnie na koniec nontacja a potm juz po kolei z każdym z osobna.
No i dostałam się !! fajny prezent urodzinowy ;)
Hej. Podpowiem, że w to miejsce dojeżdża jeszcze jeden autobus (nr 3), to są prywatne linie i nigdzie nie ma rozkładu jazdy, ale w dni powszednie jezdzi jakoś co 20 minut. Jezdzi tą samą trasą co 50. Spod dworca pkp w Gdańsku odjeżdża jakoś o godz.7.10 (Gdybyś miała do pracy na godz.8.00, to spokojnie dojeżdżasz) Cena biletu 3.50. Plusem w stosunku do "50" jest to, że nie kupuje się biletu u kierowcy, przez co traci się czas, tylko wchodzi się normalnie, a pózniej chodzi kontroler i każdemu sprzedaje bilet. Po kilku dniach zorientujesz się co Ci bardziej odpowiada i dopasujesz sobie autobusy i godziny.