Widok

Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Powściągliwy, jesteśmy w tym samym wieku.Gdy ja miałam 20 lat, mężczyźni , którzy mieli 26 i więcej, byli dla mnie tacy dorośli...Myślę, że z dwudziestolatką możesz iść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Graszka serio masz 28? Po tekstach sądziłem ,że jakaś emerytka:P Tylko wtedy były inne czasy. Teraz jak dziewczyna 20 a facet 28 to jest taki staaary. Bynajmniej mi się tak wydaję.
Powściągliwy, do emerytury mi bardzo daleko.8 lat różnicy hmmm, u niektórych par nawet nie widać tej różnocy
Niby tak. Tylko ja myślę w ten sposób. Człowiek mając 20 chce się wyszaleć. A mając 28 pracując itp nie zawsze się ma czas na szaleństwa;) I tak ciężko to pogodzić. No chyba ,że jest pełne zaufanie "kochanie no idź na te otrzęsiny z kumplami wypijecie poszalejecie w końcu młoda jesteś a wiesz ,że ja nie mogę bo o 5 pobudka";)
Powściągliwy , skoro Graszka to emerytka , to ja już skamielina :))) Możesz iść śmiało , to nie jest jakaś wielka różnica wieku :) Ty się tyle nie zastanawiaj , idź do tego kina i baw się dobrze :)
Idźcie na Johna Wick'a i potem mi powiecie, czy się opłaca ;)
Idźcie do kina i opowiedz jak było!
Idę na to właśnie.
A kwiatka dziewczynie kupisz jakiegoś ? :)
Ostatni raz dziewczynie dałem kwiatka 3 lata temu;) Także przykro mi ale nie kupię.
Ojej.. a dlaczego aż trzy lata temu ? :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powściągliwy, Ty masz bardzo uogólniające wnioski nt. życia. WSZYSTKIE 20-latki chcą się wyszaleć. Wszystkie są niepoważne i fiu bździu im w głowie?
Powściagliwy powinienes mieć nick'' Popaprany Lew''. Kwiat jest to produkt składający się z zielonego kołka i kolorowej częsci górnej (najczęściej pachnącej)jest tani śmiało możesz kupić,dziewczyny lubią kwiaty
...dziewczyny lubią kwiaty

I czekoladki ;)
Vilette, ale musiałby wydać kolejne dwie dychy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikro , 2 dychy to i tak dużo , można taniej dostać :) Tylko trzeba chcieć kupić te kwiaty i czekoladki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma siły i możliwości żeby wydał kolejne dwie dyszki. Przecież już kombinuje jak tu sie wykrecić od zafundowania kina dziewczynie.

zaraz powoła się na równouprawnienie etc :)
Nie nie musiałbym wydać 20 zł. Dla mnie to wyraz uczucia. Kochałem ją to dawałem
Co tu dużo mówić: chłopak nie zamierza się w koszty wpędzać, bo przecież może gra nie jest warta świeczki ;)
No, tak, to już byłoby za dużo ;) Ale ja tylko podpowiadam ;) Można sobie wybrać ;)
do góry