Widok
Dlaczego? Bo nie mają cierpliwości. Tylko seks im w głowie i inne takie. Ja nie muszę się bzykać z inną w tym czasie. Mogę spotykać się tylko i wyłącznie z tą jedną. Wystarczy mi ,że widzę że jej zależy tak jak i mi na spotkaniach. A jeśli widzę ,że z tego powodu mnie olewa bo jej nie zaciągam do łóżka. No to wybacz do czego mi taka?
inka, ja też nie - robi podchody do jednej, bez sexu i nawet całowania, ale swoje potrzeby "załatwia" z inną. Coś tu jest nie tak, bo ona ma cierpliwie czekać, aż za pół roku zechce dać jej buzi, bo przecież jest "najzajebistszy z zarąbistych", a on sobie używa między spotkaniami z innymi. Ciekawe podejście do związku, Powściągliwy. Sam stwierdziłeś, że "żadna nie wytrzymuje", ciekawe dlaczego? ;)))
Nic nie rozumiecie;/ Chciałbym mieć jedno i drugie. Ale się nie da. Bo żadna nie potrafi wytrzymać. I nie wyobrażają sobie spotkań bez tego. Że jak to tak mam się z nim spotykać bez całowania itp? Choćby kur*a był najzajebistszy z zarąbistych. Zawsze się znudzi. W tym sęk. Dam sobie rękę uciąć ,że z tą ostatnią gdybym jej okazywał więcej czułości to by skończyło się inaczej. Ale nie chcę. Wolę powoli na spokojnie.
Mikronezja , dlatego właśnie pytam , bo z jedną nie wyszło nic , ponoć z " szacunku" , ale ten sam "szacunek" pozwolił na bzykanie wszystkiego co się nasunęło... I jeszcze okazuje się , ze wszystkie kobiety są puszczalskie. Wobec tego , nie rozumiem na co narzeka , skoro wszystkie się puszczają to chyba dobrze dla niego ? Bo jest pewność , że zawsze znajdzie się chętna... Brak słów :/